in , ,

Macron: Europa verbindt haar lot met Afrika en daarmee begint een tijdperk van ongekende massale migratie

screenshot 254

De explosieve bevolkingsgroei in Afrika betekent dat een niet eerder voorgekomen tijdperk van massale migratie ingaat, zei Emmanuel (foto), terwijl hij stelde dat het lot van de twee continenten “nauw met elkaar verbonden” is. “Het migratieverschijnsel waarmee we worden geconfronteerd, zal historisch zijn”, verklaarde de Franse president zondagavond in een -show, toen hij aankondigde dat “grote armoede”, “klimaatverandering” en “geopolitieke conflicten” tot gevolg zullen hebben dat de Afrikanen vele jaren Europa zullen blijven binnenstromen.

Om zijn standpunt te onderstrepen, wees Macron naar de explosieve bevolkingsgroei van het gehele Derde Wereld continent, waaraan hij toevoegde dat dit in een recent boek “geweldig goed is beschreven” door de Frans-Amerikaanse journalist en professor Stephen Smith.

“De Afrikanen nemen meestal hun toevlucht tot Europa, omdat het Europees continent geen eiland is, vanwege onze ligging en omdat Europa haar lot met Afrika heeft verbonden”, verklaarde de bekende Franse figuur, die een fervente pro- aanhanger is, tijdens een twee uur durend interview.

Smith, de Afrika-expert naar wie Macron verwees tijdens zijn optreden op BFMTV, schat dat het aantal Afrikanen dat in Europa woont de komende 30 jaar zal groeien van negen miljoen tot tussen de 150 en 200 miljoen.

In The Rush to Europe [De stormloop naar Europa] beschrijft de hoogleraar aan de Duke University een massale, ongekend grote volksverhuizing, die nu nog in de kinderschoenen staat en waarbij hij uitlegt dat die – paradoxaal genoeg – het resultaat is van de westerse financiering van de reizen van zogenaamde vanuit Afrika.

Terwijl hij verklaart dat hij op zoek is naar een “objectieve” visie van een expert over hoe de demografische explosie van Afrika Europa zal treffen, heeft Smith in zijn boek een aantal verschillende scenario's geschetst, die volgens hem uit de situatie zouden kunnen voortvloeien.

“De meest optimistische” hiervan is – volgens Le Figaro –  “Eurafrika”, waarin massale migratie zou leiden tot een “verwelkomend, multicultureel Europa”, dat “volledig het scenario omarmt dat het ”een gebied wordt met een gemengd ras, dat ontstaat door immigratie en kruising van rassen”. Dit scenario zou echter het einde betekenen van de Europese verzorgingsstaten zei Smith, wijzend op de onverenigbaarheid van grootschalige immigratie en ruimhartige sociale programma's.

Een ander mogelijk scenario, “Fort Europa”, is een idee “dat een strijd met zich meebrengt die over het algemeen als niet te winnen of zelfs als schandelijk wordt gezien”, maar waar Smith naar verwijst als een gerechtvaardigde opvatting, die kans van slagen heeft, waarbij de effectiviteit van de overeenkomsten van de EU met Libië en , om de instroom te stoppen, als voorbeeld kunnen dienen.

Bron:
www.breitbart.com

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
867615a50435bc5b 640 facebook friends

Gegevens KvK-inschrijvingen gebruikt voor reclames op Facebook

1 bootvluchtelingen

De EU heeft geen immigratie nodig om de arbeidsmarkt te bevoorraden. Miljoenen Grieken, Spanjaarden en Italianen zijn werkloos