in

Manipulatie van genexpressie op afstand door radiogolven, draadloze bediening van celfunctie

16170044718 afc6e48b74 radiowaves

De reguliere rapporteert gedetailleerde methoden voor het draadloos regelen van celfunctie en genexpressie bij muizen.

Een rapport uit 2015, gepubliceerd in Nature, beschrijft het gebruik van nanodeeltjes en “… de ontwikkeling van een genetisch gecodeerd systeem voor de regulering van genexpressie op afstand door laagfrequente radiogolven (RF's) of een magnetisch veld.”

Het rapport zegt:

Bij muizen met stamcel- of virale expressie van deze genetisch gecodeerde componenten, verlaagt stimulatie op afstand van insulinetransgenexpressie met RF of een magneet de bloedglucose.

Een vergelijkbaar rapport uit 2018 beschrijft “Draadloze controle van de cellulaire functie door activering van een nieuw eiwit dat reageert op elektromagnetische velden.”

Met behulp van een gekloond gen van glas, identificeerden onderzoekers “… een elektromagnetisch perceptief gen (EPG) van de K. bicirrhis dat codeert voor een eiwit dat reageert op EMF. Dit EPG-gen werd gekloond en tot expressie gebracht in zoogdiercellen, neuronale culturen en in de hersenen van ratten. ”

Het rapport gaat verder en documenteert de afstandsbediening over de motorfunctie bij ratten:

Bovendien veroorzaakte draadloze magnetische activering van EPG in motorische cortex van ratten in vivo reacties van de contralaterale voorpoot. Hier rapporteren we over de ontwikkeling van een nieuwe voor ….

Lees verder bij de bron: Health Bytes

Photo by districtinroads cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belastingdienst

De hele Belastingdienst wordt doorgelicht op illegale fraudesystemen & ‘zwarte’ lijsten

geld cadeau 1559804305

Kabinet heeft zeker 400 miljard om ons te redden van de Coronacrisis