in

Meer dan 5 miljoen immigranten uit de Derde Wereld kwamen sinds 2011 Europa binnen

Uit de meest recente cijfers van het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) blijkt dat in de periode van 2011 tot 2017 5.366.383 Europa zijn binnengekomen.

Volgens EASO: 303.105 aanvragen werden ingediend in 2011, 335.365 in 2012, 431.000 in 2013, 660.000 in 2014, 1.4 miljoen in 2015, 1.3 miljoen in 2016 en 706.913 in 2017.

De meeste aanvragen werden ingediend door Syriërs, Irakezen, Afghanen en Pakistanen. De rest van de top 10 bestaat voornamelijk uit onderdanen van andere Derdewereldlanden. De enige uitzonderingen in de lijst zijn migranten die uit kwamen.

Hoewel de migrantencrisis nog lang niet is afgelopen, tonen de cijfers al aan dat de Europese bevolking snel verandert. Het slechte nieuws is dat het aantal of waarschijnlijk hoger is, omdat veel migranten niet officieel geregistreerd zijn.

De grote aantallen (illegale) migranten maken integratie steeds moeilijker en parallelle samenlevingen zijn al in verschillende Europese landen ontstaan.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Noblesse Oblige
3 jaren geleden

Gelukkig zijn dat allemaal hoogopgeleide mensen die uiteraard minimaal Engels spreken, graag willen integreren en mee willen draaien in een Westerse staat waar vrouwen en mannen hard werken voor een redelijk bestaan. Tenminste dat is wat onze politici ons willen doen geloven. Vrijwel alle burgers hebben andere ervaringen met integratie van mensen uit andere culturen zoals Noord Afrika en het Midden Oosten. Fortuyn becijferde al in 2000 dat de kosten van integatie al meer waren dan 80 miljard. In NL mag het woord Marokkaan niet eens meer worden genoemd als weer eens een exponent van die bevolkingsgroep is opgepakt in verbad met een geweldsmisdrijf.
Het kan niet anders dan dat bepaalde partijen proberen de EU naar een failliesement en chaos te helpen op weg naar een wereldwijde crisis. En bij het wordt creeren van chaos kunnen we direct denken aan Illuminati. De US is onder Trump hard bezig het satanisme aan te pakken. Het is nu de tijd dat de bewoners in de EU zeer snel wakker worden en hun leiders ter verantwoording roepen..

Griep krijgen is veiliger dan de griepprik

Briljante satire Arjen Lubach over groene stroom