in , ,

Meerderheid Nederlanders maakt zich zorgen om financiële situatie terwijl Rutte met ons belastinggeld strooit

Meer dan helft van de Nederlanders is bezorgd over zijn financiële toekomst. Twintig procent maakt zich zelfs veel of heel veel zorgen.

Vijftien procent van de Nederlanders geeft aan stress te ervaren, zo blijkt uit onderzoek van Erasmus School of Health Policy & Management en onderzoeksorganisatie IQVIA.

Het onderzoek is uitgevoerd onder 2100 Nederlanders. Er werd gekeken naar zorgen over financiën, en toegang tot gezondheidszorg.

Verder is onderzocht hoe goed mensen hun werk konden doen in deze periode.

De Nederlanders waren in elk geval veel minder productief. Van de Nederlanders met werk werd 44 procent gehinderd in zijn of haar werk door de .

Vier procent gaf aan zijn baan te hebben verloren door de en 40 procent van de Nederlanders maakte zich zorgen om zijn baan te verliezen in verband met de coronamaatregelen.

Lees verder bij de bron: Bank Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagtekentje123
7 maanden geleden

Blijkbaar maken nog lang niet genoeg burgers zich voldoende zorgen om massaal in opstand te komen, braaf luisteren en dan komt het allemaal goed

P Hamilton
7 maanden geleden

En dat is het grote probleem met de burgers, het overgrote deel heeft absoluut geen interesse in wat de politiek allemaal bekokstoofd en kijken braaf naar het journaal en slikken alles voor zoete koek , nemen weer een biertje en denken het zal mijn tijd wel duren…maar die tijd gaat razend snel en voor dat die burgers zich realiseren wat er aan het veranderen is…dan is het veel te laat en zit elke burger met een dikke schuld veroorzaakt door Rutte en zijn op een roze wolk levende regering tot zijn nek in de shit….en al die daarvoor verantwoordelijke …ambtenaren ,volksvertegenwoordigers en ministers zitten allang met hun schaapjes op het droge en trekken zich de handen overal vanaf…….Bedankt naive slapende Nederlanders namens alle burgers die wel zien wat er in Nederland gaande is maar in aantal niet machtig genoeg zijn om het tij te keren dankzij u.

Shadow1100
7 maanden geleden

En welk mooie baantje zal “onze” minister-president straks aangeboden krijgen?

Grapperhaus wil eindelijk het bezit en verspreiding pedohandboek strafbaar stellen

Woede over warmtepompen! Mensen worden bedrogen met gigantisch hoge rekeningen