in

MegaCensuur: YouTube gaat vanaf 10 december alle accounts verwijderen die niet “commercieel levensvatbaar” zijn

youtube 1560084022
TymonOziemblewski / Pixabay

Overal beginnen makers van content in paniek te raken over een aanstaande beleidswijziging op YouTube die alle accounts en kanalen op het videoplatform van Google dreigt te elimineren die niet langer als “commercieel levensvatbaar” worden beschouwd.

In het gedeelte ‘Accountopschorting en -beëindiging’ van de richtlijnen ‘Beëindigingen door YouTube voor servicewijzigingen’ van YouTube, legt het bedrijf uit dat met ingang van 10 december 2019 ‘YouTube uw toegang of de toegang van uw Google-account tot alle of een deel kan beëindigen van de Service, als YouTube naar eigen goeddunken van mening is dat de levering van de Service aan u niet langer commercieel levensvatbaar is. “

Met andere woorden, als u een YouTube-kanaal hebt waarvan YouTube-medewerkers besluiten dat het niet winstgevend genoeg is voor Google, heeft het bedrijf zichzelf nu de optie gegeven om uw account volledig te sluiten zonder waarschuwing of gevolg.

Lees verder bij de bron: Create a Better World

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jihad strijders isis e1571652384806

Duitsland en Nederland nemen door Erdogan gestuurde ISIS-strijders braaf op in eigen land

ezgif 3 10e5c6cdb3b8

Honderden gevallen van seksueel misbruik op EU-hoofdkantoor blijven in de doofpot