in , ,

De NOS: ‘De grootste complotzender in Nederland!’

NOS

Bij de NOS vierden ze gisteren groot feest dat Lange Frans dan eindelijk van YouTube gegooid was. Al zijn video’s zijn verwijderd door de Amerikaanse internetgigant.

Lange Frans’ misdaad? Hij is een aanhanger van “complottheorieën.”

In een niet zo ver verleden vonden we ‘met zijn allen’ dat mensen het récht hadden om in complotten te geloven én hun mening daarover te delen. We wilden immers niet mensen voorschrijven wat ze mochten denken, en de vrijheid van meningsuiting was een groot goed.

Niet meer. Tegenwoordig vinden de journalistieke, politieke, en internetelites dat ze mensen moeten vertellen wat ze wel en niet mogen geloven, vinden, én zeggen. Na politieke én journalistieke druk hebben de internetgiganten actie genomen.

Andersdenkenden worden op grote schaal geband zodat er alleen nog conformdenkers overblijven.

Zo willen de elites het graag — wat natuurlijk meteen is waarom een weldenkend mens zich tegen deze vergaande vorm van censuur moet verzetten. Je hoeft het niet met Lange Frans eens te zijn om zijn rechten te verdedigen.

Hoe dan ook, één van de omroepen waarbij gisteren de vlag zo ongeveer uitging was de NOS. Net als het NPO-vriendje Zondag met Lubach vonden ze het daar maar wat mooi dat Lange Frans’ videokanaal verdwenen was.

Gelukkig zijn er in Nederland nog een paar mensen die het vrije woord (en de vrije gedachte!) wel hoog hebben zitten. Kom er maar in Sietske Bergsma, die op schitterende wijze de vloer aanveegt met de NOS:

En dan hebben we het nog niet eens gehad over “Baudet is een Rusland-spion” en  …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e3d0414253a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d762f7ad39248 640 vaccin

‘Coronavaccin’ in Zuid-Korea: 13 mensen overleden na vaccinatie

carrots and onions in brown wicker basket

Onderzoeker paste onder druk van TNO conclusie over biovoedsel aan