in , ,

Met 100 sharia-rechtbanken en 423 moskeeën is Londen islamitischer dan veel islamitische landen

1 1

Overal in Groot-Brittannië duiken moskeeën op, vooral in de hoofdstad Londen . Sharia-rechtbanken zijn in volle functie in Londen; het uitdelen van werkelijke beslissingen aan de steeds groeiende moslimbevolking in Londen.

“Londen is meer islamitisch dan veel moslimlanden bij elkaar,” vertelde islamitische predikant Maulana Syed Raza Rizvi aan lokale media

Kerken zijn nog steeds in aantal groter dan moskeeën in Groot-Brittannië, maar er zijn veel moskeeën die overvol raken. Vijf jaar geleden publiceerde de Daily Mail foto’s van kerken en moskeeën in Londen. Het verschil was verbluffend.

(tekst gaat onder de foto’s verder)

islamislam

De St Mary’s Church had slechts 20 mensen die de mis bijwoonden. In de buurt van de moskee van Brune Street Estate waren meer dan 1000 moslims, tot hun beschikking.

Sinds 2001 zijn 500 Londense kerken van alle denominaties veranderd in privéwoningen. Terwijl dit aan de hand was, duiken overal in Londen moskeeën op. Van 2012 tot 2014 is het aantal Britten dat zich identificeerde als moslims met meer dan een miljoen gegroeid.

Regelmatige kerkgangers dalen in een tempo dat binnen een generatie hun aantal drie keer lager zal zijn dan dat van moslims die vrijdag regelmatig naar een moskee gaan.

In Groot-Brittannië wordt geschat dat tegen 2020 moslims die regelmatig naar een moskee gaan, meer zullen hebben dan christenen die naar de kerk gaan.

Er zijn nu officieel 100 sharia-rechtbanken in Londen. De toelating van deze rechtssystemen parallel aan Britse rechtbanken maakt Britten erg ongerust. Het is nu volledig legaal voor sharia-rechtbanken om in Groot-Brittannië te werken dankzij de Britse arbitragewet en het systeem van alternatieve geschillenbeslechting.

Naarmate Londen islamitischer wordt, kun je je afvragen wanneer ze de stad “Londonistan” gaan hernoemen. Nou, misschien is het niet zo ver weg.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sorosrechters

George Soros-rechter verkozen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens

7992937049 194e1f29fa moslim

Slechts negen gemeenten volgen geradicaliseerde moslims met persoonsgerichte aanpak terwijl ze grote rol spelen