in , , ,

George Soros-rechter verkozen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens

Van links naar rechts: Soros, Pavli en Berberi

De Raad van Europa (RVE) verkoos op dinsdag 9 oktober drie nieuwe rechters voor het Europees Hof voor de . Deze mandaten gelden voor negen jaar, maar zijn niet hernieuwbaar. Nu, negen jaren zijn ruim voldoende om negatieve invloeden te laten gelden.

Even ter herinnering:
De Raad van Europa is geen instelling van de Europese Unie (EU), maar een intergouvernementele organisatie die vooral tot doel heeft in Europa:
-de mensenrechten te beschermen
-de culturele verscheidenheid te bevorderen
en rassendiscriminatie en onverdraagzaamheid te bestrijden. (oef)

Het was nu de beurt aan Noorwegen, Turkije en Albanië om deze ambten in te vullen. Elk van de betrokken landen moest drie kandidaten naar voor schuiven. Zoals gebruikelijk besliste een ‘neutrale Jury’ of de kandidaten ‘ideologisch en cultureel’ in aanmerking kwamen, wat eigenlijk zoveel betekent dat ze de multiculturele, mondialistische en de opengrenzenpolitiek genegen moeten zijn.

Twee van de drie Albanese kandidaten, Sokol Berberi en Darian Pavli, bekleedden hoge postjes bij de ‘Open Society’ van de George Soros. Het clubje van de Hongaarse Jood investeerde niet minder dan 130 miljoen in Albanië, waar het trouwens over een eigen kantoor beschikt.

Soros investeert liever in kleinere landen – hun stemmen wegen immers evenveel door als grote naties – omdat hij daar meer grip op krijgt. De plaatselijke afdelingen van Human Rights Watch en Amnesty International, waar beide kandidaat-rechters nauw bij aanleunen, genieten in Albanië met volle teugen van de monsterinbreng van Soros.

Stemming

Zoals te verwachten was haalde de ‘mensenrechtenadvocaat’ Darian Pavli het gemakkelijk met 98 van de 170 uitgebrachte stemmen(13 leden van de Raad onthielden zich). De man is al 15 jaar actief in alle mogelijke domeinen van de zogenaamde mensenrechten, eerst in New York en vervolgens in Tirana, waar hij zich bij de Open Society van Soros verdienstelijk maakte. We hadden al weinig of geen vertrouwen in de Europese rechtspraak.

Maar met volgelingen van Soros als rechtsprekende, bereikt het vertrouwen een absoluut dieptepunt.

Het geschreven verslag van de vergadering van de Raad Van Europa is bij ons weten nog niet beschikbaar. We weten dan ook niet hoe de Belgische leden van de Raad, waaronder N-VA’ers, stemden. Maar de banden die bestaan tussen N-VA-parlementsleden en Soros, doen het ergste vermoeden….We komen daar wel op terug.

Lees meer over de verbintenissen tussen George Soros en Europarlementariërs; George Soros heeft 11 Belgische partners die zijn agenda dienen, waaronder 1 N-VA’er

Lees ook eens verder bij de bron: re-act.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leon
2 jaren geleden

Deze Geldwolf Soros heeft 0,0 % Juridische kennis -en daarmee heeft deze Rat van zijn ‘God JWAH -ook geen enkele Wettelijke bevoegdheid
,.
Of kan deze vervloekte tering Jood die bevoegdheid ook al kopen.
,
Indien het geval dan is bewezen dat “Recht” geen enkele rechtswaarde meer heeft – en van Rechtsmoraal geen sprake is

Leon
2 jaren geleden

Deze Geldwolf Soros heeft 0,0 % Juridische kennis -en daarmee heeft deze Rat van zijn ‘God JWAH -ook geen enkele Wettelijke bevoegdheid
,.
Of kan deze vervloekte tering Jood die bevoegdheid ook al kopen.
,
Indien het geval dan is bewezen dat “Recht” geen enkele rechtswaarde meer heeft – en van Rechtsmoraal geen sprake is

Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

Waarom zit Soros niet in de gevangenis of beter een halve meter onder de grond? Soros is een globalist en wie denkt dat dat nobel en goed is moet snel wakker worden. Globalisme (of NWO) staat voor een communistische wereldbevolking die aan alle kanten arm en in de gaten gehouden wordt met camera’s en detectiesystemen met een centrale fascistische wereldregering die absolute macht heeft. Voor de zekerheid willen die globalisten de wereldbevolking terug brengen tot 500 miljoen mensen zodat de wereldbevolking op geen enkele manier die criminele regering (en wie daar eventueel achter zitten) omver kan werpen. Wie het niet snapt moet het boek Orwell 1984 gaan lezen.
De EU is een tussenstap naar die wereldregering en “onze Timmerfrans” is zo dom dat hij denkt dat hij voor zijn diensten zal worden beloond als hij voorzitter wordt van die criminele club…

Sem
2 jaren geleden

Tot rechter gekozen worden !!!
Voor rechter leren is een vrij moelijke studie.
Zijn naast een juridische opleiding en inzicht
-een hoop andere gebieden wat je moet beheersen
/
En Soros Rechter !!!!!!!!!!!!! ??????????????

set
2 jaren geleden

Wordt tijd dat deze tering Jood wordt dood gereden. Zet wel je Ruiten wissers aan

Joepie, weer een spiksplinternieuwe eeuwenoude traditie erbij

Met 100 sharia-rechtbanken en 423 moskeeën is Londen islamitischer dan veel islamitische landen