Mijn CV-ketel is aan vervanging toe, wat ga ik doen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Mijn CV-ketel is aan vervanging toe, wat ga ik doen?”

  1. Overheid weg kwijt ! schreef:

    De overheid weet zoals gebruikelijk niet waar ze over praat. Electische verwarming al dan niet via warmtepompen en electrische auto’s vragen om zeer veel electriciteit. En de vraag is dus: waar komt die electra vandaan. Laat mij voorop stellen dat die mogelijkheden er vandaag al zijn. Alleen zijn die technieken tegengehouden door de Powers That Be (PTB). Wie dat zijn? Oliemaatschappijen, banken, overheden, multinationals etc. Waarom? Omdat gas en olie nu eenmaal enorm veel geld binnen brengen gebaseerd op het (overigens foute) principe dat olie schaars zou zijn en alternatieve technieken electriciteit vrijwel gratis produceren. Niet overthuigd dat die technieken er zijn? Type Thorium LFTR en Krik Sorenson op youtube en lees wat in de jaren 60 al is ontwikkeld. Zoek ook op Tesla Free Energy systemen en dat zijn nog maar een paar mogelijkheden. De burgers zijn weer eens voorgelogen ….
    Ik zoek heel wat op internet en heb nog neits gevonden over de toepassing van andere technieken door energieleveranciers en omdat installaties er niet in een paar jaar staan geloof ik er niets van dat over 5 tot 10 jaar onze auto’s en huisverwarming allemaal op niet fossiele brandstoffen draaien. Nogmaals: technisch kan het maar de “schoften achter de schermen” staan het niet toe en ik zie te weinig beweging.

    Wat nu te doen? Ik zou zeggen: de bestaande ketel kan zeker nog best een paar jaar mee. Met wat nieuwe onderdelen lukt dat prima. En een beetje eerlijke installateur zal dat ook toegeven. En mijn auto met dieselmotor houd ik ook aan. Daarmee kunt U nog zeker 10 jaar vooruit. De overheid kan mijn rug op !!

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: