in ,

Moslims hebben schijt aan 1,5 meter afstandsregels: gebedsorgie met 200 gelovigen in Wuppertal

In Wuppertal kwamen 200 moslims bijeen voor gebed in de Ditib Central Mosque. De gelovigen zijn niet geïnteresseerd in uitgangsbeperkingen en afstandsregels.

Explosief: de stad stond zelfs de bijeenkomst toe.

Onlangs hebben moslims in Berlijn laten zien wat ze van de huidige corona-beperkingen vinden – helemaal niets. Honderden gelovigen volgden de oproep van hun imam en kwamen naar de moskee in Neuköln voor het traditionele vrijdaggebed.

Aangezien het massale gebed ongestraft bleef en moslimburgers een gratis kaartje kregen, is het niet verwonderlijk dat Mohammeds discipelen nu een vervolg hebben gekregen in Wuppertal.

Gebedsorgie voor de Wuppertal-moskee

Ondanks het huidige verbod op de vergadering, hielden ongeveer 200 gelovigen een echte orgie van gebed voor de Ditib Central-moskee op Gathe. In het geïslamiseerde Noordrijn-Westfalen is het niet ongebruikelijk dat de oproep van de muezzin door de straten galmt.

De bewoners van de wijk Marxloh in Duisburg kunnen nu ook genieten van de islamitische oproep tot gebed . De manier waarop gemeenten omgaan met corona-regelgeving is echter ongebruikelijk als het gaat om moslimburgers.

De autoriteiten van Wuppertal hebben bijvoorbeeld de gelovigen in de islam uitdrukkelijk goedgekeurd om de oproep tot gebed te volgen, ondanks het contactverbod.

Integratiekop ….

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
chemtrail paradise e1462438182475

Minder CO2-uitstoot door Coronacrisis?

Screen Shot 2020 04 08 at 2.54.54 PM 1 768x557 1 e1586524251162

Griekenland: Boze migranten hakken 5.000 olijfbomen om, economische aderlating