in ,

Naheffingsgate: Daar gaat weer 1,4 miljard NL euro naar Brussel

De pijn die de de NL-burger toebrengt blijft maar toenemen. De portemonnee wordt wéér verder open getrokken door de eurocraten:

Dit jaar heeft Dijsselbloem een tegenvaller van 1,4 miljard bij afdracht EU meldt hij in de voorjaarsnota (1) pic.twitter.com/8zDelzxRAn
— Pieter Omtzigt (@PieterOmtzigt)

Steeds. Maar. Weer. GeenStijl formuleert het scherp:

Hee, wéér een peperdure tegenvaller voor de belastingbetaler in het voordeel van Brussel. Afkomstig uit de Voorjaarsnota. Conclusie, van ons als cijfern00bs: 1 plus 2 plus 3 is BRUSSEL KOST WEER DUUR GELD en we krijgen niets terug, ook niet met .

Pieter Omtzigt van het CDA is geen cijfernoob en kan duidelijk wél rekenen, hij twittert:

Vorige week sprak Rutte nog over meevallers bij de EU afdrachten. Dus in plaats van een meevaller (teruggave) van 0,5 miljard, is er nu een tegenvaller van 1,4 miljard bij EU. Openheid?

CDA als redder in nood?

Dhr Omtzigt is goed bezig met zijn scherpte. Het ironische van dit alles? De CDA is net zo groot EU-fan als Rutte en de VVD. En dan moet Pieter Omtzigt als CDAer nota bene de dag nog redden voor de Nederlandse burger…?

Als CDA de grootste partij was bij de laatste ronde, stond het CDA en beste heer Omtzigt de burger nu zo voor te als Dijsselbloem en Rutte. Het CDA is ook bepaald niet vies van Kiezersbedrog als het de EU betreft. En vergeet niet dat juist onder kansloos beleid van CDA en Kabinetten Balkenende, Nederland als land is opgedoekt in opdracht van – en ter voordeel van – de EU.

Dat alles maakt dit soort protest van Pieter Omtzigt uiteraard behoorlijk schijnheilig. Maar goed, gelukkig is er eindelijk weer eens iemand kritisch! En dat feit verwelkom ik uiteraard met open armen. Eindelijk weer eens iemand die zelfstandig nadenkt én zich uitspreekt. Dus:

Go, Pieter, Go!

Lees verder via: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jouw iPhone weet binnenkort wanneer jij ongesteld bent

Tegenstellingen in de media messcherp