in ,

NASA: 2016-2018 nieuw record van temperatuur daling

Het bureau dat alle data verzamelt rondom wereldwijde temperatuurontwikkelingen door de jaren heet het Goddard Institute for Space Studies. De cijfers komen specifiek van het GISTEMP-team binnen deze organisatie; een team dat zich bezig houdt met de metingen van oppervlakte-temperaturen van de Aarde.

De gemeten zogenaamde Big Chill (grote afkoeling) tussen 2016 en 2018, bestond uit twee Little Chills: de grootste daling van vijf maanden ooit (februari tot juni 2016) en de vierde grootste (februari tot juni 2017).

Wanneer we een soortgelijke gebeurtenis van februari tot juni 2018 zouden beleven, zou de gemiddelde temperatuur wereldwijd zelfs onder het gemiddelde van de jaren tachtig worden gebracht. Februari 2018 was wereldwijd kouder dan februari 1998. Als iemand gaat beweren, dat -door de opwarming van de Aarde-  deze recente recordtemperaturen ontstaan, doordat de wereldwijde temperaturen grotere uitslagen vertonen, of met een moeilijk woord ‘volatieler’ worden, dan is dat niet waar.

Deze volatiliteit/beweeglijkheid neemt namelijk zelfs AF..! De uitslagen -naar boven en naar beneden- worden dus minder groot..

afkoeling Kijken we naar de maandelijkse gemiddelde temperaturen op Aarde sinds 2000, dan zijn die slecht 2/3 van wat deze waren in de jaren 1880 tot 1999.

Het punt is dat statistische afkoelingsuitslagen, geen media-aandacht krijgen. Ze passen niet in het geaccepteerde plaatje. De wereldwijde gemiddelde temperatuurcijfers komen maandelijks naar buiten en het blijkt, dat wanneer ze een nieuw top-heet jaar in de geschiedenis laten zien, dat een groot verhaal wordt in het nieuws. KIJK EENS, NIEUWE RECORDS.. De grafiek die de zonnestraling toont, die op Aarde gemeten wordt. Let op het paarse vlak, dat naar rechtsonder afloopt. Dit vlak toont het negatieve verschil met het gemiddelde aan.. Voor veel wetenschappers HET bewijs dat we een stevig-koude periode tegemoet gaan.. Hoezo ‘Global Warming’..?!

Geloven we wat we moeten gelóven..??

Als de wereldwijde temperatuur werkelijk een halve eeuw ononderbroken opwarming vertoonde – met alleen opwarmingsrecords –

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

https://www.youtube.com/watch?v=tHebxBdB61Q


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Links steeds gekker! Boterham met ham verboden, schapen als verkeersregelaars, gigaboetes en jongens worden ook ongesteld

We leven in een democratie, zei je? De waarheid is dat we steeds minder te zeggen hebben