in , ,

Nederlandse coronagezant Feike Sijbesma blijkt Rothschild agent

Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?

Voor velen was hij onbekend tot hij een paar dagen geleden plotseling op TV met de dringende oproep kwam dat er strengere maatregelen moeten worden genomen om een lockdown te voorkomen. Sijbesma is in maart al benoemd door Hugo de Jonge om als speciaal Coronagezant het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin.

Maar wie is Feike Sijbesma ? Sijbesma nam in februari jl. als bestuursvoorzitter afscheid van Bio- reus DSM.

Sijbesma is een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM ook nog met een aantal lucratieve bijbaantjes er nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.

Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren….

Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren. Heel toevallig heet de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge…. Dat kan natuurlijk toeval zijn er zijn meer hondjes die Fikkie heten..

Maar er is meer toeval in de wereld…

Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).

Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant !

Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven.

Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin.

Nu is Sijbesma natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, dat hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000,00 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede.

Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in slechte toneelstuk met dezelfde achternaam…

Gerard van Erp

Bonaire, Caribisch Nederland
Plaza Marina Bonaire

Bonaire, Dutch Caribbean

Een prima stukje werk wat heel duidelijk bepaalde verbanden blootlegt. Maar, wat het niet blootlegt is de grotere agenda die erachter zit en waarbij Feike Sijbesma een heel belangrijke rol speelt.

De grotere agenda, waarbij de Rothschild mafiaIlluminati oftewel de satanische sekte uit is op totale wereldcontrole. Om deze totale wereldcontrole te krijgen, maken ze gebruik van zowel de klimaathoax als de coronapandemiehoax. Vanuit de klimaathoax is de beruchte 2030 Agenda ontstaan en met de coronapandemie wordt gewerkt naar een complete reset van de wereld, waarbij de economie wereldwijd in elkaar zal storten, de mensen letterlijk worden gemuilkorfd en geknecht onder het mom van hun om vervolgens te eindigen met een via vaccinaties veranderd DNA en een ingebrachte nanochip, waarmee je wordt gekoppeld aan internet.

Terug naar Feike Sijbesma die twee jaar geleden werd benoemd tot meest invloedrijke Nederlander: ‘DSM-topman Feike Sijbesma is invloedrijkste Nederlander’

De complete reset van de wereld wordt onder andere bewerkstelligd door het World Economic Forum zoals we eerder schreven.

En wie komen we in een bestuursfunctie tegen bij het WEF? Juist, dezelfde Feike Sijbesma.

Honorary Chair Royal DSM; member Board of Trustees WEF, Co-Chair Global Climate Adaptation Centers

Binnen het WEF promoot hij de Illuminati 2030 Agenda:

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
10 maanden geleden

Goed artikel, maar zoek vooral verder !
Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde (NWO).
De Rothschilds (satanisten) hebben zeer nauwe contacten met de Oranjes en een zeer sterke voet aan de grond in Nederland sinds met Willem III de overeenkomst werd gesloten voor de eerste Rothschild Centrale Bank in Nederland.
De Rothschilds hebben zeer veel aandelen in grote bedrijven en Sybesma is dus ook gewoon een gekochte knecht net zoals zoveel CEO’s die opereren in opdracht van de Rothschilds … (even checken of Sybesma ook satanist is en deelneemt aan rituele praktijken …).
Wees niet verbaasd dat satanist Rothschild op allerlei manieren invloed heeft op het beleid van de Nederlandse regeringen en dat Mark Rutte en companen die bevelen blind uitvoeren .. Dus Rutte ook satanist … Het is Rothschild die bepaalt dat Nederland steun moet geven aan Italie (zodat de financiele positie van Nederland verzwakt). Vergis je niet: de EU landen moeten ook individueel kapot zodat NL en Dtl niet meer uit de EU kunnen stappen ….. en zodra de EU failliet is zit NL ook gedwongen in de NWO.

Wordt wakker mensen want het is kort dag !!!

alwine kerkhof
10 maanden geleden

Word verwijderd op FB

Broer van coronagezant Sijbesma is directeur bij “vaccinleverancier” AstraZeneca

Noodfonds EU al veel bekritiseerd, noodrem van Rutte zal nooit werken