in , ,

Nederlandse Staat(Kabinetten Rutte I,II,III en Balkenende) voor Internationaal Strafhof gedaagd

De stichting Nationale Bond Overheidszaken daagt de Nederlandse Staat voor het Internationaal Strafhof (ICC)! De stichting onder leiding van voorzitter Jordy Zwarts diende in totaal tien klachten in waarover de juristen van het ICC zich nu buigen om onderzoeken of de aanklachten ontvankelijk zijn.

Zwarts maakte eerder al werk van zaken zoals de verplichte zorgverzekering.

Daarvoor was hij onlangs nog op Café Weltschmerz te zien. Hij klaagt de Nederlandse staat onder meer aan voor ‘medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden in Syrië’!

De stichting richt haar pijlen op in totaal tien zaken waarvan de stichting van mening is dat de Nederlandse Staat de mensenrechten van haar eigen burgers of anderen heeft geschonden.

A1. Corruptie: De rechtstaat wordt ernstig ondermijnd door corruptie en ’s van multinationals, openlijk verweven in onze eerste kamer.

A2. Art. 120 GW: Nederlanders hebben geen Grondrechten – gekoppeld aan hun mensenrechten -, waarop zij zich kunnen beroepen bij de rechter. Dit komt door Art 120 GW en het ontbreken van een Constitutioneel Hof.

A3. Dwangdictatuur: De wettelijke bestuursrechtelijke zorgpremie is een onaanvaardbare doorkruising van het recht en niet legitiem. Het verplichten van een commercieel civiel contract is wegens de dwang strafbaar.

A4. Medeplichtig aan Oorlogsmisdaden: Rutte2 en Rutte3 zijn medeplichtig aan oorlogsmisdaden in Syrië, door het ondersteunen van terroristische organisaties betaald van het van de bevolking!

A5: Gijzeling in vereniging EU: Een bevolking tegen de wil in, gijzelen in een vereniging; de EU, is een schending van mensenrechten. In 2005 is er tegen de Europese Grondwet gestemd en dit is bindend aangenomen door Kabinet Balkenende.

A6. Cordon Sanitaire: Vervolging van een bevolking, een zogenoemd Cordon Sanitaire bij zowel landelijke en lokale verkiezingen. Dit o.a. via , bedrog, samenspanning en ontneming van een gelijkwaardig stemrecht vanwege politieke voorkeur.

A7. Beroving van bezit & eigendommen De privatisering is een ontvreemding van eigendommen van de Nederlandse bevolking, dit wordt ons aangedaan door bedrijven in samenspanning met overheidsinstanties.

A8. Schending geloofsvrijheid: De Christelijke en Openbare scholen hebben zich al jaren schuldig gemaakt aan het gijzelen van minderjarigen, door een verplichte leerplicht (=Overheidsbeleid) in een Moskeebezoek.

A9. Beroving van bezit & eigendommen: Er wordt via dwang een belasting “Gift” afgenomen, zonder een deugdelijk contract waarin de rechten en plichten van beide partijen zijn opgenomen.

A10. Genocide: Het langdurige stelselmatige beleid wat op de Nederlandse bevolking wordt uitgevoerd leidt ertoe dat veel Nederlanders geestelijk een burn-out hebben, met het wegnemen van hun rechten, zelfbeschikking, soevereiniteit en toekomst is de vitaliteit 1.6 per gezin – 2.1 per gezin is min. nodig om voort te bestaan – waardoor er formeel sprake is van genocide.

Of het daadwerkelijk tot een vervolging komt vanuit het ICC is nog even afwachten, maar de stichting heeft al wel een reactie ontvangen dat de aanklachten ‘in goede orde’ zijn ontvangen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard en bondoverheidszaken.nl

 

Photo by trendingtopics


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering volledig weg kwijt !!!
2 jaren geleden

Kijk even door de lijst van bezwaarpunten die worden ingediend bij het Internationale Strafhof.
Allemaal punten waarvan velen weten dat het niet klopt. We worden allemaal bedrogen en bestolen.
Geweldig hoe deze “amateur” jurist Jordy Swarts dit heeft opgepakt door zich te beroepen op de mensenrechten. Dit hadden juristen die wat verder kijken dan hun eigen portemonnee natuurlijk al lang moeten doen !! En een enorme, enorme blamage voor de NL overheid !!!

Naast deze lijst zijn er nog zoveel meer punten zoals UN Agenda 21 die nota bene spreekt over een reduceren van de wereldbevolking naar 500 miljoen mensen! Als ik de NL politieke partijen aanschrijf krijg ik hierop geen enkele reactie. En ook niet als ik schrijf over Chemtrails
Wie meer wil weten wat Agenda 21 inhoudt en waar dit allemaal naar toe gaat :
https://beforeitsnews.com/v3/agenda-21/2019/2268.html?currentSplittedPage=2

Steun de Bond Nationale Overheidszaken met Uw bijdrage.

Demiurg
2 jaren geleden

Hoe wil je deze politieke ratten voor het ICI krijgen. Het lukt je nooit DE BAZEN voor het Internationaal Strafhof te krijgen.
De fout binnen het internatonaal recht RECHT “welke alleen de westerse belangen dient. Het ICI wordt immers door deze schurken betaald.
..
Het ICI is oderdeel van dat systeem.
.
“WIENS BROOD MEN EET -DIENS WOORD MEN SPREEKT”.
;
Schiet ze aan flarden – en heis de gaskamers weer omhoog

JJ
2 jaren geleden

Rutte zit daar illegaal volgens mij.
We gaan er maar van uit dat Rutte democratisch gekozen is. Wie is die toezichthouder/ controleur
Niemand heeft gecontroleerd of hij daar wel mag zitten. Welke rol speelt de media bij de aanstelling
.
Stemming in de straat wijkt aanmerkelijk van de stembus af

mannita sierink
2 jaren geleden

ik ben zeer geïntegreerd in uw werk,want zoals het nu gaat gaat het binnenkort helemaal fout waar ik maar kan helpen dan graag ik en velen met mij voelen dat het zeer slecht gesteld is met deze politiek en ook met al die islam die men zo opdringt,en die ik zie als het grootste gevaar sinds de tweede wereld oorlog help ons de goedwillende Nederlandse burger want er moet heel veel veranderen anders zijn we binnen niet afzienbare tijd een kalifaatmwant alles wat dankzij de islam haat predikt door haat imams in haat moskeen en op haat scholen en al die criminelenmoslimjeugd die maar gewoon Word gedoogd???ik wil mijn land terug liefst zonder de islam velen zijn er bang voor en durven niet meer over straat en de overheid doet er niets aan integendeel ze gaan zelfs iftar vieren met moslims en de politie drinkt thee met ze,de Amsterdamse burgemeester Halsema,trekt zich niets aan van de overheid,kortom het gaat zeer dwingelandig toe in ons land?!!help

frank
1 jaar geleden

Alleen een opstand helpt

Plaatje: Nederland koploper in financieel leeglopen op de EU

Uitkeringsfraudeur kan na afpakken uitkering keer op keer nieuwe uitkering aanvragen en krijgen