in , ,

Nederlandse Staat(Kabinetten Rutte I,II,III en Balkenende) voor Internationaal Strafhof gedaagd

47145158602 882616667e Internationaal Strafhof

De stichting Nationale Bond Overheidszaken daagt de Nederlandse Staat voor het Internationaal Strafhof (ICC)! De stichting onder leiding van voorzitter Jordy Zwarts diende in totaal tien klachten in waarover de juristen van het ICC zich nu buigen om onderzoeken of de aanklachten ontvankelijk zijn.

Zwarts maakte eerder al werk van zaken zoals de verplichte zorgverzekering.

Daarvoor was hij onlangs nog op Café Weltschmerz te zien. Hij klaagt de Nederlandse staat onder meer aan voor ‘medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden in Syrië’!

De stichting richt haar pijlen op in totaal tien zaken waarvan de stichting van mening is dat de Nederlandse Staat de mensenrechten van haar eigen burgers of anderen heeft geschonden.

A1. Corruptie: De rechtstaat wordt ernstig ondermijnd door corruptie en lobby’s van multinationals, openlijk verweven in onze eerste kamer.

A2. Art. 120 GW: Nederlanders hebben geen Grondrechten – gekoppeld aan hun mensenrechten -, waarop zij zich kunnen beroepen bij de rechter. Dit komt door Art 120 GW en het ontbreken van een Constitutioneel Hof.

A3. Dwangdictatuur: De wettelijke bestuursrechtelijke zorgpremie is een onaanvaardbare doorkruising van het recht en niet legitiem. Het verplichten van een commercieel civiel contract is wegens de dwang strafbaar.

A4. Medeplichtig aan Oorlogsmisdaden: Kabinet Rutte2 en Rutte3 zijn medeplichtig aan oorlogsmisdaden in Syrië, door het ondersteunen van terroristische organisaties betaald van het belastinggeld van de bevolking!

A5: Gijzeling in vereniging EU: Een bevolking tegen de wil in, gijzelen in een vereniging; de EU, is een schending van mensenrechten. In 2005 is er tegen de Europese Grondwet gestemd en dit is bindend aangenomen door Kabinet Balkenende.

A6. Cordon Sanitaire: Vervolging van een bevolking, een zogenoemd Cordon Sanitaire bij zowel landelijke en lokale verkiezingen. Dit o.a. via discriminatie, bedrog, samenspanning en ontneming van een gelijkwaardig stemrecht vanwege politieke voorkeur.

A7. Beroving van bezit & eigendommen De privatisering is een ontvreemding van eigendommen van de Nederlandse bevolking, dit wordt ons aangedaan door bedrijven in samenspanning met overheidsinstanties.

A8. Schending geloofsvrijheid: De Christelijke en Openbare scholen hebben zich al jaren schuldig gemaakt aan het gijzelen van minderjarigen, door een verplichte leerplicht (=Overheidsbeleid) in een Moskeebezoek.

A9. Beroving van bezit & eigendommen: Er wordt via dwang een belasting “Gift” afgenomen, zonder een deugdelijk contract waarin de rechten en plichten van beide partijen zijn opgenomen.

A10. Genocide: Het langdurige stelselmatige beleid wat op de Nederlandse bevolking wordt uitgevoerd leidt ertoe dat veel Nederlanders geestelijk een burn-out hebben, met het wegnemen van hun rechten, zelfbeschikking, soevereiniteit en toekomst is de vitaliteit 1.6 per gezin – 2.1 per gezin is min. nodig om voort te bestaan – waardoor er formeel sprake is van genocide.

Of het daadwerkelijk tot een vervolging komt vanuit het ICC is nog even afwachten, maar de stichting heeft al wel een reactie ontvangen dat de aanklachten ‘in goede orde’ zijn ontvangen.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard en bondoverheidszaken.nl

 

Photo by trendingtopics cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5f98c855 67b8 4b1c 91c3 f6c2addc59c1

Plaatje: Nederland koploper in financieel leeglopen op de EU

geld cadeau 1551695273

Uitkeringsfraudeur kan na afpakken uitkering keer op keer nieuwe uitkering aanvragen en krijgen