in

Nederland glijdt heel snel af in totale verdeeldheid

Het gaat ver. Het gaat heel ver. Het gaat steeds verder, met als doel totale verdeeldheid.

Het is nu zover dat het ene deel van de bevolking je minachtend moet gaan bekijken, wanneer je geen muilkorf draagt. Nee, sorry, het is nog veel erger: er is een nationale oproep om niet dragers te verraden.

Eerst al door je naasten op momenten dat je thuis ongehoorzaam bent, nu worden winkeliers opgedragen trouwe klanten die niet onherkenbaar maar wel nadenkend en principieel willen zijn, aan te geven bij gefrustreerde boa’s, om zo een mega-boete te ontlopen.

Winkeliers moeten actief vrije geesten erbij lappen. Hen (de winkeliers) worden hele hoge boetes in het vooruitzicht gesteld, indien klanten vrijademend door hun commerciële gangpaden lopen. Winkeliers waar je altijd zonder beperkingen terecht kon, moeten verraders en daardoor je vijand worden. Automatisch je dan aan Duitse tijden van welooit.

Sluipenderwijs is een groot deel van de bevolking gehersenspoeld om klakkeloos de onnavolgbare maatregelen op te volgen. Maatregelen die nooit zijn onderbouwd en waarvan dierenarts Van Dissel t/m de roversbende van de WHO toegeven: mondkapjes werken niet. En de 0,90, 1,50 of de bij de Engelsen aangehouden 1,80 is iets uit de te losse pols, of natte vingergeneuzel.

Nu blijkt ook nog eens dat men eindelijk toegeeft, wat insiders allang wisten en de bedenker tijden geleden reeds toegaf: de PCR-testen deugen niet.

Dan de vaccins. Die vliegen ons vanuit meerdere farmamaffialabs onbewezen, dus nepveilig om de oren. De ene moet bij 80 graden onder nul worden bewaard om in een lichaam van circa 37 graden te worden ingespoten. Een temperatuurverschil van zeer ruim 100 graden.

Behalve dat laatste (wellicht geen probleem?) weet geen enkele farmaceut wat op korte, maar zeker niet wat op de lange termijn de gevolgen van gaan worden. Slim als de spuitmaffia is, zijn claims al bij voorbaat ingedekt en ….

Lees verder bij de bron: Alternatief Staatsbestel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
5 maanden geleden

As we deze dictatuur niet heel snel stoppen gaan we allemaal letterlijk kapot. Hele families zijn verdeeld door de Haagse maffiosi en dat alleen voor hun eigen gewin.

Democratie 2.0: Europese Commissie overweegt EU-herstelfonds te lanceren zonder Polen en Hongarije

Nieuwe aanbeveling van de WHO: Nu ook thuis mondkapje dragen