in , ,

Ongekende EU bangmakerij propaganda, ditmaal de Britten/Brexit

eu1

U herinnert zich ons referendum, u herinnert -voorzitter Juncker: Een Nederlands nee tijdens het -referendum op 6 april „kan de deur openen naar een grote continentale crisis”. Dat is uiteraard onzin, geuit als leugen door onze favoriete leugenaar.

Volgens de EU vice-voorzitter (PvdAer Timmermans, november 2015) is oorlog zelfs het enige alternatief voor de EU. U herinnert zich het referendum in 2005? Toenmalig D66 Minister van Economische Zaken Brinkhost zei dat bij een Nee, ‘het licht uit zou gaan'.

Ze zeggen dit met als enige doel u bang te maken zodat u braaf de EU blijft volgen als oplossing brengend instituut.

En nu zijn de Britten aan de beurt.

Het referendum komt op een slecht moment voor de EU

Het kan u haast niet zijn ontgaan, het Britse referendum komt op een lastig moment voor de EU, de toekomst ziet er niet goed uit voor de EU.

De EU stapelt faal op faal: Nederland zei onlangs dus voor de tweede keer nee tegen de EU, Denemarken zei eind 2015 Nee tegen de EU in een referendum, Polen zegt nee tegen de EU, Finland is bezig met een euro referendum, bijna de helft van de Europeanen wil nu keuze over lidmaatschap met de EU, Timmermans komt met boetes van 250.000 euro per asielzoeker voor lidstaten terwijl er nu 3 miljoen onderweg zijn, de succesvolle afpersing door Erdogan, nu Turks als officiële EU-taal, de EU verstrekte 132 miljoen gratis EU-visumsTTIP en CETA is immer dodelijk in het nieuws, naheffingen enbelastingverhogingen, de gewenste introductie van federale belastingen, de EU-FBI en EU-NSA, Glyfosaat, een flink en compleet falend EU Patentbureau, wordt weer afgeperst voor het opnieuw redden van bankiers, demonstraties, demonstraties,demonstraties, demonstraties, etc, etc. De EU is een feest van groots falend beleid.

Nu volgt dus het bindende Brexit-referendum in het VK: tijd dus voor bangmakerij, veelbangmakerij. Een bang volk is immers een volgzaam volk, gewoon eens zes willekeurige recente voorbeelden uit het nieuws van afgelopen dagen:

De EU regeert Europa met bangmakerij, je ziet het steeds weer gebeuren.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2677255536 cc6a47fdeb sandpaper

Honderden bijstanders moesten verplicht kankerverwekkende verf schuren

hand taking euros in cash register 640x379

War on Cash: Wie in Zweden met cash betaalt is verdacht