in , ,

Ongekende EU bangmakerij propaganda, ditmaal de Britten/Brexit

U herinnert zich ons referendum, u herinnert EU-voorzitter Juncker: Een Nederlands nee tijdens het Oekraïne-referendum op 6 april „kan de deur openen naar een grote continentale crisis”. Dat is uiteraard onzin, geuit als leugen door onze favoriete leugenaar.

Volgens de EU vice-voorzitter (PvdAer Timmermans, november 2015) is oorlog zelfs het enige alternatief voor de EU. U herinnert zich het referendum in 2005? Toenmalig D66 Minister van Economische Zaken Brinkhost zei dat bij een Nee, ‘het licht uit zou gaan’.

Ze zeggen dit met als enige doel u bang te maken zodat u braaf de EU blijft volgen als oplossing brengend instituut.

En nu zijn de Britten aan de beurt.

Het Brexit referendum komt op een slecht moment voor de EU

Het kan u haast niet zijn ontgaan, het Britse referendum komt op een lastig moment voor de EU, de toekomst ziet er niet goed uit voor de EU.

De EU stapelt faal op faal: Nederland zei onlangs dus voor de tweede keer nee tegen de EU, Denemarken zei eind 2015 Nee tegen de EU in een referendum, Polen zegt nee tegen de EU, Finland is bezig met een euro referendum, bijna de helft van de Europeanen wil nu keuze over lidmaatschap met de EU, Timmermans komt met boetes van 250.000 euro per asielzoeker voor lidstaten terwijl er nu 3 miljoen onderweg zijn, de succesvolle afpersing door Erdogan, nu Turks als officiële EU-taal, de EU verstrekte 132 miljoen gratis EU-visumsTTIP en CETA is immer dodelijk in het nieuws, naheffingen enbelastingverhogingen, de gewenste introductie van federale belastingen, de EU-FBI en EU-NSA, Glyfosaat, een flink en compleet falend EU Patentbureau, Griekenland wordt weer afgeperst voor het opnieuw redden van bankiers, demonstraties, demonstraties,demonstraties, demonstraties, etc, etc. De EU is een feest van groots falend beleid.

Nu volgt dus het bindende Brexit-referendum in het VK: tijd dus voor bangmakerij, veelbangmakerij. Een bang volk is immers een volgzaam volk, gewoon eens zes willekeurige recente voorbeelden uit het nieuws van afgelopen dagen:

De EU regeert Europa met bangmakerij, je ziet het steeds weer gebeuren.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Gelukkig ben ik niet zo gauw bang!Ik wil er uit,ongeacht de consequenties!Erger kan het niet worden,alleen maar beter op alle fronten!

John
4 jaren geleden

Om te voorkomen dat Nederland. & Europa straks in een SS staat veranderd, moet je die criminelen in Brussel overhoop schieten.
.
Doe je niets -dan geef je “stilzwijgend toestemming” op eeuwen van Slavernij. Slavernij – dat willen ze
.
Nu kan je van binnen uit nog de boel forseren, straks hebben deze criminelen “want dat zijn ze in Brussel” de boel aan alle kanten dicht gespijkerd. Allemaal onder leiding van de Zionist

Jeffrty
Antwoord aan  John
4 jaren geleden

.
Niet zo bloedig. Virusen en voedselvergitiging kan ook nog.

Sator
Antwoord aan  John
4 jaren geleden

je zal toch eerst het gezwel van de wereld op moeten ruimen. Dat is eerder niet gelukt

Paulus
4 jaren geleden

Zwitserland is géén EU lid, zal het ook nooit worden en toch gaat het daar prima! Geen oorlog, geen economische malaise, geen instortende huizenprijzen! Als de EU de enige weg naar succes zou zijn zouden de Zwitsers er niet zo fantastisch voorstaan. Dus zo snel mogelijk Nederland exit!

Honderden bijstanders moesten verplicht kankerverwekkende verf schuren

War on Cash: Wie in Zweden met cash betaalt is verdacht