in

Ongelooflijk! Ambtenaren op ministerie kunnen hogere coronabonus krijgen dan zorgpersoneel

fuck 1558167281
neopri / Pixabay

Na maanden wachten kan een deel van het zorgpersoneel dat in de frontlinie werkt bij de bestrijding van de coronacrisis binnenkort een extraatje tegemoetzien van 1000 euro.

Maar nu blijkt dat ambtenaren op het ministerie van Volksgezondheid al in de zomer bonussen kregen voor hun inzet rond de coronacrisis. Die konden ook nog eens oplopen tot veel meer dan wat het zorgpersoneel krijgt.

Aan het begin van de crisis hebben de bonden samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) afspraken gemaakt over een coronabonus voor ambtenaren van VWS.

‘Personeel dat zich uitzonderlijk heeft ingezet’ bij de bestrijding van de crisis komt daarvoor in aanmerking, bevestigt vakbond FNV.

Volgens de bond zijn in de zomer de bonussen al uitgedeeld, maar een voorlichter zegt niet te weten hoe hoog die bonussen zijn en aan wie ze zijn uitgekeerd.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
woman holding signboard

Politici, overheden en media hebben zich vervreemd: democratie in crisis

5ee4d5424857b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551754871297cd294 640 ziekenhuis

In de Randstad liggen de corona-IC’s vol migranten