in

Politici, overheden en media hebben zich vervreemd: democratie in crisis

woman holding signboard

is een poging om de tegenpolen en kapitalisme in zich te verenigen. Om te slagen moeten de kosten en baten eerlijk over de samenleving worden verdeeld.

Hier zijn vertrouwenwekkende instituties voor nodig.

Zowel op het eerste en het tweede vlak ontstaat in onze tijd bij de bevolking steeds meer twijfel. We verkeren daarmee in een zorgwekkende situatie.

De middenklasse krijgt door de corona-crisis harde klappen. De werkloosheid loopt op en bedrijven zullen failliet gaan terwijl de kosten voor levensonderhoud, wonen en belastingen doorlopen.

Dit gebeurt tegen de achtergrond van al decennia achterblijvende groei ten opzichte van het grote bedrijfsleven en een uitdijende publieke sector. Door het ondersteuningsbeleid van overheden en centrale banken zijn de miljonairs en miljardairs in de wereld juist weer rijker geworden.

Ook de groep jongeren die wordt aangeduid als ‘millennials’ heeft het zwaar. De afgelopen vijf jaar is het aantal jongeren met schulden verdubbeld, met name door studieschulden, aldus het en het CBS.

Bovendien is het vooruitzicht op werk door de coronacrisis sterk afgenomen. Omdat woningen voor hen onbetaalbaar zijn, wonen ze veelal nog thuis bij hun ouders. Dit beeld is niet uniek voor Nederland.

Ook in andere westerse ….

Lees verder bij de bron: Wynia’s Week


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gov'ts, media, NGO's hebben burgers verraden ...
4 maanden geleden

UItstekend artikel. Dit is precies wat er aan de hand is. De overheden, media, NGO’s, financiele instituten etc zijn er om de maatschappij te dienen en zij hebben voor 100 % in hun taak verzaakt en de burgers voorgelogen, bestolen, verraden en zelfs vermoord.
De ernst van dit verraad is moeilijk te overschatten.

De vraag is dan uiteraard hoe dat kan. De conspiracy denkers zeggen dat precies te weten en noemen namen. Dat deden ze al jaren. De meeste mensen kunnen niet geloven dat er partijen zijn die bewust het gehele maatschappelijke systeem kapot willen maken, maar kunnen tot geen andere conclusie komen nu steeds meer aanhangers van de NIeuwe Wereld Orde openlijk naar buiten komen en de feiten volledig de huidige situatie weergeven.

Inmiddels geeft ook de RK kerk toe dat zijn van binnenuit zijn misleid en van het pas zijn afgeraakt met het verraad door paus Franciscus.

https://www.youtube.com/watch?v=NbO-1jO1LlE&feature=emb_rel_end

Wilma
4 maanden geleden

Zolang we niet opstaan zal dit doorgaan en is de NWO op korte termijn een feit. Einde democratie en begin slavernij.

CV = NWO = Deep State = EU = NEVER
3 maanden geleden

Het belangrijkste op dit moment is dat mensen begrijpen dat er een wereldwijde samenzwering is tegen de burgers van de wereld. Deze samenzwering door de Deep State en de Globalisten en partijen als UN, WHO, IMF, Rothschilds, Rockefellors, Vaticaan, banken en multinationals is gedurende minimaal 6 decennia voorbereid. Veel mensen konden en wilden het niet geloven ….
Maar als burgers niet ingrijpen komt er een moment dat de NWO de absolute macht grijpt en dan zitten mensen eens en voor al gevangen in een fascistisch regime en dan is er niemand die dan dat regime nog weg krijgt …..
De tijd is nu dat burgers nu massaal wakker worden en in actie komen nu het nog kan !!!!

Middenklasse wordt geheel volgens plan weggevaagd

Ongelooflijk! Ambtenaren op ministerie kunnen hogere coronabonus krijgen dan zorgpersoneel