in

Ontzettend verkeerd OMT-clubje…

cor dist

Deze “coronapandemie” is de grootste mondiale fraude ooit. Vele journalisten en wetenschappers hebben regeringen uitgedaagd om het bewijs te leveren dat aangeeft dat het virus geïsoleerd is, ook Massey deed een soortgelijk verzoek om vrijheid van informatie en vroeg de Canadese regering hetzelfde te doen.

Waarop de Canadese regering antwoordde: “Na een grondige zoektocht betreuren we het om u te informeren dat we niet in staat waren om gegevens te vinden die aan uw verzoek voldoen.”

Er is geen bewijs, de PCR-test faalt, de besmettingen zijn dus niet realistisch, daarbij is er geen oversterfte, dus mijns inziens geen enkele reden voor angst, paniek en/of maatregelen.
frontnieuws.com

Het OMT (Outbreak Management Team) is een zeer onwenselijk belangenclubje. Een overbodig lobbyclubje eigenlijk met vele eigen belangen. Lees en huiver.
de bataafschecourant (1) – de bataafsche courant (2) – de bataafschecourant (3)

Onze vrijheden worden ons ontnomen, er wordt gespeeld met onze gezondheid, er wordt ongezond advies gegeven door de overheid, we worden als proefkonijnen gebruikt en dan nog de vaccinaties….

Onderstaand filmpje is erg verontrustend en ik persoonlijk doe niet mee.
youtube.be

Onmenselijk zijn de getroffen maatregelen, het is tirannie en er zullen uiteindelijk mensen ter …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e7d7414950ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c712d7ed0974e 640 vaccin

Ab Osterhaus en Dr. Fauci werkten in 2013 samen aan dodelijk C-virus dat van vleermuizen kwam!

jaap van dissel

Wauw! Jaap van Dissel wijt hoog dodenaantal in verpleeghuizen aan laag opleidingsniveau verzorgpersoneel