in ,

Oostenrijkse studie vindt “teken van menselijke tussenkomst” in COVID-19

52e9dd444d5bab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525479407d2e73dd9745 640 covid 19

Een wetenschappelijke  studie  in Oostenrijk heeft uitgewezen dat SARS-CoV-2, het coronavirus dat heeft geleid tot een pandemie, waarschijnlijk is ontstaan ​​in een laboratorium, behoudens een “opmerkelijk toeval” dat ertoe heeft geleid dat het virus van nature evolueerde om te worden geoptimaliseerd om menselijke cellen aan te vallen .

De studie werd geleid door Nikolai Petrovsky, een vaccinonderzoeker aan de Flinders University. De wetenschappers in zijn team ontdekten dat het coronavirus is geoptimaliseerd voor penetratie in menselijke cellen in plaats van dierlijke cellen, wat betekent dat de theorie dat het uit een dierenmarkt is voortgekomen en van nature op mensen is gesprongen, onwaarschijnlijk is.

Lifesite News  meldt dat de wetenschappers “een versie van het nieuwe coronavirus gebruikten die in de vroegste dagen van de uitbraak was verzameld en computermodellen toepasten om het vermogen ervan om te binden aan bepaalde celreceptorzymen, genaamd” ACE2 “, te testen, waardoor het virus de mens kan infecteren en dierlijke cellen in verschillende mate van werkzaamheid. ”

“Ze ontdekten dat” het nieuwe coronavirus het krachtigst bindt met humaan ACE2 en, met verschillende mindere mate van effectiviteit, met dierlijke versies van de receptor. “

De auteurs zijn van mening dat dit betekent dat het virus “zich specialiseerde in de penetratie van menselijke cellen door eerder in menselijke cellen te leven, mogelijk in een laboratorium.”

De studie merkt op dat “van een virus wordt verwacht dat het de hoogste affiniteit heeft voor de receptor in zijn oorspronkelijke gastheersoort, bijv. Vleermuis, met een lagere initiële bindingsaffiniteit voor de receptor van een nieuwe gastheer, bijv. Mensen. In dit geval is de affiniteit van SARS-CoV-2 echter hoger voor mensen dan voor de vermeende oorspronkelijke gastheersoort, vleermuizen of voor een mogelijke intermediaire gastheersoort. ”

Het gaat verder en merkt op dat een “mogelijkheid die nog steeds niet kan worden uitgesloten, is dat SARSCoV-2 is ontstaan ​​door een recombinatiegebeurtenis die onopzettelijk of bewust is opgetreden in een laboratorium dat coronavirussen behandelt, waarbij het nieuwe virus vervolgens per ongeluk wordt afgegeven aan de lokale menselijke bevolking.”

Dr. Petrovsky voegde toe in een verklaring dat het virus , in plaats van snel genetisch gesplitst en gemuteerd te worden, tekenen vertoont dat het ‘gecultiveerd’ is om in de loop van de tijd te evolueren.

“Onze en andere analyses van de genomische sequentie van het virus onthullen geen kunstmatige gen-inserts die het kenmerk zouden zijn van een gen-jockey, genetische ingenieurs die virussen manipuleren of zelfs creëren door kunstmatige inserts in hun genoom te lassen.” Zei Petrovsky.

“Dit zijn over het algemeen gemakkelijk herkenbare en dus duidelijke handtekeningen van menselijk ingrijpen bij het creëren van een virus. Het feit dat deze kunstmatige inserts niet aanwezig zijn, is door sommigen geïnterpreteerd dat dit virus niet het gevolg is van menselijke manipulatie. ” hij voegde toe.

“Deze logica is echter onjuist omdat er andere manieren zijn waarop mensen virussen kunnen manipuleren en dat wordt veroorzaakt door natuurlijke selectie” , vervolgde hij, en voegde eraan toe dat “je een virus kunt dwingen om zich aan te passen om menselijke cellen te infecteren via mutaties in het spike-eiwit ”, na het een paar jaar te hebben gekweekt.

“Het resultaat van deze experimenten zou volgens de arts” een virus zijn dat zeer virulent is bij mensen, maar voldoende verschillend is dat het niet langer lijkt op het oorspronkelijke vleermuisvirus “.

Als dit allemaal bekend klinkt, is dat omdat dit  precies is wat de wetenschappers binnen het Wuhan Institute of Virology deden met door vleermuizen overgedragen coronavirussen .

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e3d7474b54a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525479407d2e73d6954b 640 bizar

Ongelooflijk! Grote brillenketens ontwijken belasting, weigeren huur te betalen, willen wel staatssteun

57e3d54b4f55a914f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525479407d2d7bdc964e 640 verzekering

Hebben we een pandemie … en dan schrappen verzekeraars hun pandemiedekkingen