in , , , , , ,

Orwell’s 1984 leest niet langer als fictie: het is de realiteit van onze tijd

vjkombajn / Pixabay

Robert Bridge heeft een artikel geschreven waarin hij aangeeft dat we in feite al in een maatschappij leven zoals in door beschreven.

Niet vreemd als je ziet dat de controle van de staat in feite doorgaat tot achter de voordeur, dit via de , laptop, tablet, enz. Op straat, zeker in de steden is er zoveel cameracontrole, dat je bijna geen stap kan zetten of men kan je volgen. (politie, geheime diensten en zelfs particuliere beveiligingsfirma’s)

Dit nog naast de positiebepaling via gps van de smartphone (zelfs al schakel je dat uit, ‘weet de smartphone’ waar deze zich bevindt.). Eén ding is zeker, van ons recht op is nog amper iets over, een teken aan de wand.

Het voorgaande naast de steeds hardere roep om van westerse politici en de reguliere westerse media, censuur op alternatieve nieuwssites, terwijl juist de reguliere media zich keer op keer beschuldigen aan het brengen van ‘fake news’ (nepnieuws) en het manipuleren van de gebruikers, manipulaties als het demoniseren van bepaalde politici (zoals Corbyn in GB en Sanders in de VS) en bepaald niet in de laatste plaats door het herhalen van intussen al doorgeprikte , men doet net of de neus bloedt en verkoopt oude leugens als feitelijke informatie.

Dan is er nog het vervalsen van geschiedenis, alweer middels de hiervoor aangehaalde manipulaties en nepnieuwsberichten, maar ook middels scholing, waar men nepnieuws van decennia geleden als onderwijst, het westerse land dat zich hier men aan beschuldigt is de VS, al heeft generaties op school geleerd dat Nederland geen en later zelden schuldig maakte aan oorlogsmisdaden in Indonesië. (benieuwd hoe e.e.a. nu wordt onderwezen, het zou me niet verbazen dat er nog steeds over ‘excessen’ wordt gesproken in de geschiedenislesboeken, als het gaat om Nederlandse militaire barbarij.)

Ook het feit dat bekende figuren zich kunnen aanmelden als zij vinden dat bepaalde (smerige) zaken waar zij verantwoordelijk voor zijn, al te lang op het internet staan en deze vervolgens op verzoek van deze plorken worden verwijderd (geschiedvervalsing in wording!!)

Een ander voorbeeld is de leugen dat Karst Tatus in Apeldoorn tien jaar geleden een aanslag pleegde op het koningshuis, alleen bedoeld om het sjoemelende en belasting ontduikende koningshuis meer populariteit te bezorgen.

Lees het volgende artikel van Bridge, waarin hij verder ingaat op de vergelijking tussen 1984 en de huidige westerse maatschappij*, eerder gepubliceerd op RT en door mij overgenomen van ZeroHedge:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Arnhem en Den Bosch stevenen af op miljoenenstrop

En opeens bleken er nog veel meer criminele asielzoekers in Nederland te zijn