in , , , , ,

Politie heeft ineens tijd en haalt blokkeerfries uit huis voor gedwongen DNA afname

geralt / Pixabay

Je leeft in een politiestaat waarin zeer selectief en politiek gericht actie genomen wordt op de bevolking. Vandaag rapporteert Leeuwarder Courant dat een blokkeerfries van huis werd gehaald voor afname. De vindt het nodig dat blokkeerfriezen hun DNA moeten afstaan aan het justitieel apparaat. Weigeren geen optie, de kwam de Fries halen voor gedwongen DNA afname.

Agenten hebben dinsdagochtend de eerste blokkeerfries van huis gehaald die tot twee keer toe geen gehoor heeft gegeven aan de oproep om DNA af te staan. […]

De weigeraars worden naar het politiebureau gebracht, waar ze gedwongen worden hun celmateriaal af te geven.

Je leest het goed: Gedwongen DNA afname voor blokkerfriezen. Als je als Nederlander opkomt voor Nederlandse gewoontes en tradities – en kinderen wilt beschermen tegen gewelddadige acties – word je meedogenloos hard (en heel selectief) door de mangel genomen door het justitieel apparaat.

wordt tegenwoordig heel selectief toegepast, met buitenproportionele straffen. Waarvan nogmaals akte.

Sinterklaas, zoals je het kent, moet en zal verdwijnen. zoals je het kent moet en zal verdwijnen. De Nederlandse cultuur en gewoontes moeten koste-wat-kost uitgebannen worden, en wel zo snel en grondig mogelijk. Je herkent hierin wellicht wat relatief recente geschiedenis?

The Four Olds of the Four Old Things was een term die tijdens de Culturele Revolutie van 1966-76 in de Volksrepubliek werd gebruikt om te verwijzen naar de pogingen van communisten om elementen van het pre-communisme uit de Chinese cultuur te vernietigen. De ‘Vier Ouden’ waren: de oude gebruiken, de oude cultuur, oude gewoontes en oude ideeën. De campagne om de ‘Vier Ouden’ te vernietigen begon in Beijing op 19 augustus 1966, kort na de lancering van de Culturele Revolutie.

Nederland wordt onderhanden genomen conform oud en bekend recept: culturele revolutie door een establishment dat de weg grondig kwijt is geraakt.

Oh ja, de totalitaire justitiële DNA database werd gelegaliseerd nadat de overheid een duidelijk -Nee negeerde. De wetgeving werd – ondanks mooie beloftes – gewoon ongewijzigd ingevoerd. Een van de vele ‘moetjes’ van 3.

Nederland is een triest land geworden.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = NWO Gidsland
1 jaar geleden

Verplicht DNA gaat een stap te ver. Is daar een wet die dat verplicht ? En onder welke voorwaarden en met welke middelen ? Je kunt er op wachten of vaccineren wordt verplicht … En daarna euthenasie …. Rutte zegt nog tegen een EU unie te zijn …. maar wat is het woord van Rutte waard?? Nederland holt achteruit met een regering die op geen enkel punt meer kan worden vertrouwd.

Wordt wakker mensen en praat hier over met vrienden en familie. De burgers zullen dit zelf moeten oplossen, want ook het militaire apparaat zal echt niets doen.

sator
1 jaar geleden

zo werkt dit.
Een of andere politieke lul heeft De Wet DNA gevonden om dit in de zaak tegen blokkeerfriezen [wat geen misdaad is] te gebruiken en deze tot uitvoering verheven als een misdrijf.
,
U Nederlander – gaat daar dadelijk stemmen. U weet dan dat u “voor” fascisme bent – en tegen de Democratie stemd,
U weet dat bij stemmen op één van deze partijen “u als landverrader” te boek staat. Er met u alles gedaan mag worden. “Vogelvrij” bent u als op ”een” van deze partijen stemd

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/eng-justitie-zoekt-mogelijkheden-om-iedereen-te-verplichten-dna-af-te-staan-ook-al-ben-je-geen-verdachte/

MM
1 jaar geleden

Hetzelfde geldt ook voor de agenten die dit uit Moeten voeren. Jullie zijn geen Nedelanders

Rik
1 jaar geleden

Het CDA de achterlijke calvinisten plus de “Poten -en Pedoseks club” de criminele bende van de VVD, Deze zijn verantwoordelijk voor die onzin. Dit komt natuurlijk uit de Academische hoek. Ibo Buruma

Ralf
1 jaar geleden

In opdracht van het CJIB

Ohjee: Tesla’s autopiloot is niet veilig en kan zelfs het risico op ongelukken vergroten

Klimaatgekte is business: oud CDA staatssecretaris Henk Bleker directeur van omstreden zonnebedrijf