in , , , , ,

Politie heeft ineens tijd en haalt blokkeerfries uit huis voor gedwongen DNA afname

dna 1551867487
geralt / Pixabay

Je leeft in een politiestaat waarin zeer selectief en politiek gericht actie genomen wordt op de bevolking. Vandaag rapporteert Leeuwarder Courant dat een blokkeerfries van huis werd gehaald voor DNA afname. De overheid vindt het nodig dat blokkeerfriezen hun DNA moeten afstaan aan het justitieel apparaat. Weigeren geen optie, de politie kwam de Fries halen voor gedwongen DNA afname.

Agenten hebben dinsdagochtend de eerste blokkeerfries van huis gehaald die tot twee keer toe geen gehoor heeft gegeven aan de oproep om DNA af te staan. […]

De weigeraars worden naar het politiebureau gebracht, waar ze gedwongen worden hun celmateriaal af te geven.

Je leest het goed: Gedwongen DNA afname voor blokkerfriezen. Als je als Nederlander opkomt voor Nederlandse gewoontes en tradities – en kinderen wilt beschermen tegen gewelddadige acties – word je meedogenloos hard (en heel selectief) door de mangel genomen door het justitieel apparaat.

Justitie wordt tegenwoordig heel selectief toegepast, met buitenproportionele straffen. Waarvan nogmaals akte.

Sinterklaas, zoals je het kent, moet en zal verdwijnen. Nederland zoals je het kent moet en zal verdwijnen. De Nederlandse cultuur en gewoontes moeten koste-wat-kost uitgebannen worden, en wel zo snel en grondig mogelijk. Je herkent hierin wellicht wat relatief recente geschiedenis?

The Four Olds of the Four Old Things was een term die tijdens de Culturele Revolutie van 1966-76 in de Volksrepubliek China werd gebruikt om te verwijzen naar de pogingen van communisten om elementen van het pre-communisme uit de Chinese cultuur te vernietigen. De ‘Vier Ouden’ waren: de oude gebruiken, de oude cultuur, oude gewoontes en oude ideeën. De campagne om de ‘Vier Ouden’ te vernietigen begon in Beijing op 19 augustus 1966, kort na de lancering van de Culturele Revolutie.

Nederland wordt onderhanden genomen conform oud en bekend recept: culturele revolutie door een establishment dat de weg grondig kwijt is geraakt.

Oh ja, de totalitaire justitiële DNA database werd gelegaliseerd nadat de overheid een duidelijk referendum-Nee negeerde. De wetgeving werd – ondanks mooie beloftes – gewoon ongewijzigd ingevoerd. Een van de vele ‘moetjes’ van Rutte 3.

Nederland is een triest land geworden.

Lees verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6213133903 ff5fa06ed1 tesla

Ohjee: Tesla’s autopiloot is niet veilig en kan zelfs het risico op ongelukken vergroten

7183194974 b69e8355af Henk Bleker

Klimaatgekte is business: oud CDA staatssecretaris Henk Bleker directeur van omstreden zonnebedrijf