in , ,

Popcorn en chips: Horecaondernemers stappen naar de rechter vanwege coronasluiting

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Op z’n minst 30 horecaondernemers spannen een kort geding tegen de Staat om de coronasluiting voor de restauranthouders ongedaan te krijgen.

Ze vinden de sluiting van alle eetgelegenheden nergens op slaan, er is door de weer buitenproportioneel gehandeld, en maatwerk is natuurlijk weer niet geleverd.

Ondernemers vinden het belachelijk dat de overheid besloot de gehele horeca plat te gooien. Tal van ondernemers, die hun restaurant keurig hadden ingericht volgens de coronamaatregelen, worden hard gedupeerd.

„Ik zie dat gasten zich keurig aan de afstandsregels houden en dat ze bovendien ook het personeel scherp in de gaten houden. Omgekeerd doen wij dat bij onze gasten. Er is geen enkele reden voor sluiting

Volgens het OMT hadden eetgelegenheden prima open kunnen blijven, het OMT had alleen een paar strengere eisen willen invoeren voor die horecatak. De ondernemers voelen zich gesteund door ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Rutte is een geweldige premier volgens ‘peilingen’ en de reguliere media, in werkelijkheid grossiert hij in blunders en leugens

Brief uit het Amazonas-gebied: Jullie vernietigen wat je niet begrijpt