in , ,

Popcorn en chips: Horecaondernemers stappen naar de rechter vanwege coronasluiting

justitie 1563978186 e1567163579848
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Op z’n minst 30 horecaondernemers spannen een kort geding tegen de Staat om de coronasluiting voor de restauranthouders ongedaan te krijgen.

Ze vinden de sluiting van alle eetgelegenheden nergens op slaan, er is door de overheid weer buitenproportioneel gehandeld, en maatwerk is natuurlijk weer niet geleverd.

Ondernemers vinden het belachelijk dat de overheid besloot de gehele horeca plat te gooien. Tal van ondernemers, die hun restaurant keurig hadden ingericht volgens de coronamaatregelen, worden hard gedupeerd.

„Ik zie dat gasten zich keurig aan de afstandsregels houden en dat ze bovendien ook het personeel scherp in de gaten houden. Omgekeerd doen wij dat bij onze gasten. Er is geen enkele reden voor sluiting

Volgens het OMT hadden eetgelegenheden prima open kunnen blijven, het OMT had alleen een paar strengere eisen willen invoeren voor die horecatak. De ondernemers voelen zich gesteund door ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte

Rutte is een geweldige premier volgens ‘peilingen’ en de reguliere media, in werkelijkheid grossiert hij in blunders en leugens

nemonte nenquimo with waorani elders photo by jeronimo zuniga amazon frontlines

Brief uit het Amazonas-gebied: Jullie vernietigen wat je niet begrijpt