in ,

Rutte is een geweldige premier volgens ‘peilingen’ en de reguliere media, in werkelijkheid grossiert hij in blunders en leugens

rutte

Rutte zou een geweldige premier zijn en zou het de afgelopen 10 jaar geweldig hebben gedaan, althans als je de peilingen en de reguliere media moet geloven…… Oh dus ook het feit dat zijn waardeloze aanpak van de bankencrisis minstens een half miljoen mensen extra hun baan kostte is alsnog geweldig??

Of wat dacht je over het enorme aantal keren dat hij heeft gelogen? Of het nu om de leugen ging die hij jaar in jaar uit herhaalde na Prinsjesdag dat iedereen erop vooruit zou gaan, dan wel zijn leugen tegen het volk over de EU grondwet, of de leugen na het Oekraïne referendum, deze leugens waren en zijn geen punt voor de reguliere media, sterker nog men stelt in die media doodleuk dat iedere politicus nu eenmaal liegt en dat je daar niet zwaar aan moet tillen: ‘het hoort er nu eenmaal bij…..’

Een boek over kluns Rutte uit 2016 van Sheila Sitalsing, die hem de hemel inschreef als was hij de redder van Nederland….. ha! ha! ha! ha! ha! Ach wat wil je, Sitalsing, die durft zich godbetert zelfs journalist te noemen, terwijl ze niet eens begrijpt wat dat inhoudt (al moet ik zeggen dat dit geldt voor het grootste deel van de journalisten van de reguliere media……)

Alsof het de taak is, van ook de voor een deel onafhankelijke media, om leugens en gore spelletjes van politici te verdedigen en deze daarmee zelfs uit te dragen…… Uiteraard is het de eerste taak van elk zichzelf serieus nemend mediaorgaan om leugens van politici aan de kaak te stellen, zeker als je ook nog eens ziet dat een groot aantal mensen op de één of andere manier het slachtoffer werd en wordt van die leugen!!

Maar nee, diezelfde media hebben het gore lef om de door hen veroorzaakte blindheid bij het volk als het gaat om Rutte (dus dat hij weg komt met zo ongeveer alles wat smerige volksverlakkerij is), bewonderend de ‘teflon laag’ van Rutte te noemen (héééél origineel gejat van de ex-premier van Groot-Brittannië, Blair, die de bijnaam kreeg ‘Teflon Tony’ om dat ook die ploert overal mee wegkwam en ook destijds met hulp van de reguliere media en zelfs van de zogenaamd onafhankelijke BBC….)

Zelfs het smerige trucje van Rutte, om zichzelf bij voorbaat te verontschuldigen voor fouten, vindt men een geweldige eigenschap, terwijl men de schoft daarvoor zou moeten neersabelen in de pers, het is gvd geen toneelspel!!!

Nogmaals als Rutte liegt zou hij daarvoor moeten worden afgemaakt in de media, zijn kunstjes als de schuld op zich nemen zouden als smerige en goedkope kunstjes moeten worden weggezet in de media en dat desnoods dag in dag uit!! Het is niet de taak van de media om Rutte of diens kabinet in het zadel te houden het is de taak van de media om uit te zoeken wat het wanbeleid van Rutte c.s. voor gevolgen heeft in en voor de maatschappij en vooral welke groepen daardoor worden getroffen…..

10 jaar Rutte is 10 jaar blunderen, 10 jaar wanbeleid, 10 jaar schoftenstreken en 10 jaar oorlogsmisdaden stimuleren (en daarmee is Rutte ook verantwoordelijk voor de moorden die ‘onze jongens en meisjes’ [ofwel kindsoldaten] begingen in landen waar Nederland niets, maar dan ook helemaal niets had te zoeken!!)

10 jaar Mark Rutte alweer een boek over deze mislukte zakkenwasser en clown, bespaar je de centen, je wordt elke dag al voorgelogen over de smerige handel en wandel van deze ploert, die bovendien les mag geven in het voortgezet onderwijs, zo kan hij op kakscholen de kinderen van rijke ouders leren dat je voor macht alles mag doen, liegen en bedriegen, als je maar …..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 10 18 om 12.57.31

Aan alle Nederlandse mondkapjesdragers: We zijn trots op jullie!

justitie 1563978186 e1567163579848

Popcorn en chips: Horecaondernemers stappen naar de rechter vanwege coronasluiting