in , ,

Raadselachtige dvd vol complotfilmpjes verspreid in Winterswijk

23416778153 5c9a64a959 complot

Onbekenden bezorgen bewoners van een flat in Winterswijk dvd’s met daarop een aantal filmpjes over complotten. Bewoners van de flat aan de Europalaan worden onder meer geconfronteerd met beelden van 9/11.

De dvd’s werden begin januari en deze week bezorgd. Er zat geen brief of boodschap bij. Hoewel de politie op zoek is naar de afzenders, zijn er volgens een woordvoerder nog geen signalen dat de dvd’s tot onrust hebben geleid, meldt Omroep Gelderland.

De dvd staat vol met filmpjes over complottheorieën, schrijft de Gelderlander. Op de raadselachtige dvd wordt onder meer gezegd dat vlucht MH17 niet door de Russen is neergeschoten en dat 9/11 het werk was van de familie Rockefeller. Die familie voorzag volgens de dvd Amerika zo van een alibi om Afghanistan binnen te vallen.

Sporen die vliegtuigen in de lucht achterlaten, zitten volgens de dvd vol gevaarlijke chemicaliën (chemtrails). De dvd werd op een aantal adressen in de brievenbus gedaan.

“Nadat ik de beelden had bekeken ben ik een klein beetje geschrokken,” aldus een bewoonster. “Ik blijf er redelijk nuchter onder, maar ik word er niet bang van. Ik ga gewoon door met dingen waarmee ik bezig ben.”

“Toen ik de dvd in mijn computer stopte, schrok ik me wild,” zegt een vrouw tegen RTL Nieuws. “Er stonden allerlei beelden van terroristische aanslagen op. Van 9/11 tot de aanslag op Charlie Hebdo. Alleen maar beeld van terroristische acties.”

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Photo by Exile on Ontario St cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tienermeditatie 702x336

De komenden verloren generatie !

8407060410 0d866dd74a effexor

Schrikbarend: Gebruik van de piekerpil(antidepressiva) blijft in Nederland maar toenemen