in , ,

Rechtbankdocumenten: Bill Clinton hield privé feest op het pedo-eiland van Epstein

Zal toch niets mee gedaan worden, Epstein dood = probleem opgelost

Meer dan tweeduizend gerechtelijke eerder verzegelde gerechtelijke documenten met betrekking tot de kindermisbruikzaak werden deze week vrijgegeven en zijn nu beschikbaar.

Cernovich.com rapporteerde eerder vandaag over de hoogtepunten.

Volgens één document hield Bill Clinton een privéfeest op het pedofiele eiland van Jeffrey Epstein.

Volgens Mike Cernovich:

Democraat senator George Mitchell en voormalig gouverneur van New Bill Richardson (democraat) werden ook genoemd in de documenten.

In juli kwam onderzoeksverslaggever Conchita Sarnoff, de auteur van ‘Trafficking’ in de Jeffrey Epstein-zaak, bij Shannon Bream en zei dat Bill Clinton 27 keer op het van Epstein vloog en bijna ELKE KEER dat Clinton in het vliegtuig zat er minderjarige meisjes aanwezig waren in het vliegtuig.
Sarnoff zei ook dat Bill Clinton loog over zijn vluchten met Jeffrey Epstein.

Conchita Sarnoff sprak met Sean Stone van Russia Today over haar boek ‘Trafficking’ in april 2016.

Epstein kreeg slechts 13 maanden gevangenisstraf in plaats van de minimum 20 jaar die aan andere seksdaders van kinderen werd gegeven.

Sarnoff vertelde RT dat de misbruikte meisjes allemaal jonger waren dan 16 jaar. Sarnoff las toen uit haar boek over slachtoffer Virginia Roberts, die de tijdens gerechtelijke procedures vertelde dat Epstein verschillende prominente klanten had.

Sarnoff las dit deel uit haar boek,

‘Tegen het einde van die getuigenis vroeg hij haar naar voormalig president Bill Clinton. En ze zegt dat daar, dat er seksueel gedrag en voorspel was en dat er een bed op de straal van Epstein lag. En ze zegt verder wat ze deden en toen Scarola (advocaat voor slachtoffers) haar vroeg: “Als je hier zegt wat bedoel je?” … Ze plaatste voormalige president Clinton op het eiland waar Jeffrey Epstein zijn woonplaats heeft.

Sarnoff blijft lezen uit haar boek en de getuigenis van het slachtoffer: “En dan vraagt de advocaat haar:” Verbleven jullie allemaal in Jeffrey’s huis op het eiland, inclusief Bill Clinton? En ze antwoordt: “Dat klopt.”

Dit is het verwoestende interview!

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epstein heeft zelfmoord gepleegd in cel

Monsanto betaalde Google om resultaten te censureren; Exploiteerde Fusion Center om journalisten in diskrediet te brengen