in

Recordaantal mensen laat zich bij GGD testen op corona, maar liefst half procent test positief

Bij de 80 testlocaties van de GGD’en hebben zich de afgelopen week ruim 75.500 mensen laten testen op het coronavirus. Niet eerder werden zoveel mensen in een week tijd getest.

Volgens de meest recente cijfers van het RIVM test slechts een half procent positief op Covid-19.

Uit cijfers van GGD-GHOR blijkt dat er afgelopen week 11 procent meer mensen zijn getest dan een week eerder. Een verklaring daarvoor heeft de GGD niet.

Overigens worden buiten de GGD’s om ook mensen getest op het coronavirus, zoals patiënten in het ziekenhuis.

Het aantal geteste mensen blijft nog steeds achter bij de verwachting. Dagelijks kunnen de GGD’s zo’n 24.000 mensen testen op de 80 locaties die daarvoor door het hele land beschikbaar zijn. Maar het aantal tests dat daadwerkelijk wordt afgenomen, ligt veel lager.

Samen met de capaciteit van de GGD’s kunnen ziekenhuizen en huisartsen nu 30.000 mensen testen. Later dit jaar moet die capaciteit nog eens ……

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
9 maanden geleden

Een half procent positief, nou dan, het is helemaal geen enorm kwaadaardig (killer)virus als men eerst zei, dus ophouden met die onzin, geen spoed/noodwet, de boeren weer in hun waarde laten, ons burgers weer in onze waarde laten en het hele kabinet, RIVM en allen die hieraan meegewerkt hebben om ons op slot te zetten af laten treden en opsluiten voor alle leugens die ze verspreid hebben en de dictatuur die ze ons op willen leggen!!!

De tijd van leidzaam toezien is voorbij !!
9 maanden geleden

Waarom zou iemand die zich goed voelt zich laten testen? Los van het feit dat ik de test niet vertrouw omdat er al verhalen rond gaan dat de test juist het CV-19 virus verspreid en ook dat de interpretatie van de test niet te vertrouwen zijn. Zou ik serieus vrezen voor CV-19 dan zou ik zorgen dat ik HCQ + Zn krijg en zeker geen beademing … Het zijn extreem vreemde tijden waarin je bijna niemand meer kunt vertrouwen.

Wilhelm
9 maanden geleden

Pek met veren voor de landverradende dictators

Global cooling: Record aan zomerkou in Nederland

Verslag Nederlandse regering: Aan immigratie kan niets worden gedaan …