in ,

Slaap JIJ met je telefoon naast je bed? Dit is ontzettend schadelijk voor je hersenen!

Tegenwoordig heeft haast iedereen wel een mobiele telefoon. De samenleving zit voortaan zo in elkaar, dat hij constant gebruikt wordt. Niet erg sociaal. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Vroeger kon je er alleen mee bellen, maar wat nu allemaal mogelijk is…

We luisteren er muziek op, we kijken onze favoriete serie, whatsappen spelen spelletjes. De meeste mensen nemen hun mobiele telefoon overal naartoe. De jeugd tegenwoordig speelt zelfs spelletjes op de wc!

Het heeft natuurlijk zijn voordelen, je bent altijd bereikbaar je kunt allerlei nuttige dingen achterhalen en opzoeken. Helaas heeft het ook nadelen, vooral op onze gezondheid. De meerderheid de mensen weet dit in hun achterhoofd wel, maar negeren het gewoonweg.

Het Weizmann Instituut voor Wetenschap in Israël heeft dit recentelijk onderzocht wat de gevolgen de straling van onze mobiele telefoons zijn. Uit dit onderzoek blijkt dat slechts één kwartier blootstelling al leidt tot verandering in de hersencellen. Ook speelt de straling van je telefoon een belangrijke rol in de vorming van kanker.

Er zijn natuurlijk een hoop regels opgesteld voor het maken telefoons. SAR is de absorptiegraad van de straling. Deze eenheid laat zien in welke mate de straling door het lichaam wordt geabsorbeerd. In de tabel hieronder vind je de telefoons met de hoogste SAR. Heb jij één van deze telefoons?

Dit zijn de telefoons met de laagste waarden:

Een telefoon bezitten met een lage SAR-waarde is stukken  ….

Lees verder bij de bron: Naturotheek


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Justitie vernietigde cruciaal document in zaak Julio Poch

Volgens de Russen is ISIS leider Baghdadi helemaal niet dood