in , ,

Volgens de Russen is ISIS leider Baghdadi helemaal niet dood

15317640906 4f41f01848 Al Baghdadi

Volgens Donald Trump stierf ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi als een laffe hond na een aanval van Amerikaanse special forces.

In werkelijkheid is Baghdadi door de Amerikanen in veiligheid gebracht en bevindt zich nu op een Amerikaanse basis in Irak.

Afgelopen zondag stonden de media bol van de verhalen over de dood van ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi.

IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi is omgekomen bij een Amerikaanse militaire operatie. Dat heeft de Amerikaanse president Trump gezegd op een persconferentie. “We hebben ‘s werelds grootste terroristische leider zijn verdiende loon gegeven”, zei Trump. “Abu Bakr al-Baghdadi is dood.”

Baghdadi kwam volgens Trump om in een tunnel waarin hij was gevlucht, samen met drie kinderen die hij had meegenomen. Daar zouden honden van de Amerikaanse eenheden hem zijn gevolgd. De IS-leider blies zichzelf “in paniek” op, waarna de tunnel instortte. “Hij stierf als een hond, hij stierf als een lafaard”, zei Trump. De identiteit van Baghdadi is volgens Trump “direct en met zekerheid” vastgesteld.

Trump zei dat de Amerikanen met acht helikopters naar de locatie van Baghdadi zijn gevlogen. Het heen- en terugvliegen was het gevaarlijkste onderdeel van de missie, aldus de president.

Echter, waar de Amerikanen met bovenstaand verhaal geen rekening mee hebben gehouden, zijn de Russen.

Zij beschikken in Syrië over hun fameuze S-400 luchtafweersysteem, compleet met radarinstallaties en op die radarbeelden is nooit een helikopter van de Amerikanen zichtbaar geweest. Of ze vlogen met acht volkomen onzichtbare helikopters of ze liegen.

xxx

Bij Veterans Today beschikken ze over hele goede contacten met de Russische veiligheidsdiensten binnen Syrië en van hen hebben ze te horen gekregen dat er totaal geen Amerikaanse vliegbewegingen zijn waargenomen. Ook kregen deze Russen vanuit Moskou te horen dat Baghdadi springlevend is en door de Amerikanen in veiligheid is gebracht en zich in Irak bevindt.

Niet alleen zijn alle en nog meer Amerikaanse soldaten ondertussen weer terug in Syrië om “de olievelden” te bewaken, ook de dood van Baghdadi is totale nep, waarbij het complete vredesplan van Trump in Syrië totaal nep is.

Volgens andere berichten is het zo ongeveer de vierde keer dat Baghdadi gedood zou zijn, maar dat alles stopt Trump niet om om maar weer eens op te scheppen.

Baghdadi “en de losers die voor hem werkten” zijn dood, zei …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12946420023 dafd50c3e6 smartphone1

Slaap JIJ met je telefoon naast je bed? Dit is ontzettend schadelijk voor je hersenen!

vuurwerkramp enschede

Vuurwerkramp: onderzoeker Paul van Buitenen doet aangifte tegen overheid