in , ,

Volgens de Russen is ISIS leider Baghdadi helemaal niet dood

Volgens Donald stierf ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi als een laffe hond na een aanval van Amerikaanse special forces.

In werkelijkheid is Baghdadi door de Amerikanen in veiligheid gebracht en bevindt zich nu op een Amerikaanse basis in .

Afgelopen zondag stonden de media bol van de verhalen over de dood van ISIS leider Abu Bakr al-Baghdadi.

IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi is omgekomen bij een Amerikaanse militaire operatie. Dat heeft de Amerikaanse president Trump gezegd op een persconferentie. “We hebben ’s werelds grootste terroristische leider zijn verdiende loon gegeven”, zei Trump. “Abu Bakr al-Baghdadi is dood.”

Baghdadi kwam volgens Trump om in een tunnel waarin hij was gevlucht, samen met drie kinderen die hij had meegenomen. Daar zouden honden van de Amerikaanse eenheden hem zijn gevolgd. De IS-leider blies zichzelf “in paniek” op, waarna de tunnel instortte. “Hij stierf als een hond, hij stierf als een lafaard”, zei Trump. De identiteit van Baghdadi is volgens Trump “direct en met zekerheid” vastgesteld.

Trump zei dat de Amerikanen met acht helikopters naar de locatie van Baghdadi zijn gevlogen. Het heen- en terugvliegen was het gevaarlijkste onderdeel van de missie, aldus de president.

Echter, waar de Amerikanen met bovenstaand verhaal geen rekening mee hebben gehouden, zijn .

Zij beschikken in over hun fameuze S-400 luchtafweersysteem, compleet met radarinstallaties en op die radarbeelden is nooit een helikopter van de Amerikanen zichtbaar geweest. Of ze vlogen met acht volkomen onzichtbare helikopters of ze .

xxx

Bij Veterans Today beschikken ze over hele goede contacten met de Russische veiligheidsdiensten binnen Syrië en van hen hebben ze te horen gekregen dat er totaal geen Amerikaanse vliegbewegingen zijn waargenomen. Ook kregen deze Russen vanuit te horen dat Baghdadi springlevend is en door de Amerikanen in veiligheid is gebracht en zich in Irak bevindt.

Niet alleen zijn alle en nog meer Amerikaanse soldaten ondertussen weer terug in Syrië om “de olievelden” te bewaken, ook de dood van Baghdadi is totale nep, waarbij het complete vredesplan van Trump in Syrië totaal nep is.

Volgens andere berichten is het zo ongeveer de vierde keer dat Baghdadi gedood zou zijn, maar dat alles stopt Trump niet om om maar weer eens op te scheppen.

Baghdadi “en de losers die voor hem werkten” zijn dood, zei …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Run by Mossad/ US, these peopel are luceferian, not Muslim. They work for zionists and hate human. Also muslims, because how many Muslims did this zionist pig killed or put in misery. he killed more Muslims then kafir. So, who do you think he serves, God or sheitan? He killed more Muslims than kafir, whom does this bitch serve. the Sheita, cuse his target was decent Muslims, not Jews, not kafir, no he killed muslims.

If you think this actor, cause that is what he is, this actor is a muslim, you are mistaken. Do the math. How many more muslims did he kill over kafir. Ask Libya, ask Syria, ask Iraqi muslims who was killing them.

But you know already, you just to coward for the Truth, the light of God.

Ster
1 jaar geleden

Of Trump word door zijn troepen voor de gek gehouden, of hij spreekt niet de waarheid. Ik vermoed dat hij voor de gek gehouden is. Benieuwd waar ze de volgende keer mee komen.

Wilma De Jong-Schobbe
Antwoord aan  Ster
1 jaar geleden

Dat vermoed ik ook. Obama zit hier ook nog steeds achter, dus, wie weet.

John
1 jaar geleden

Of Trump spreekt wel de waarheid en de russen liegen en bedriegen alles bij elkaar want zowel poeting als Trump zijn 2 idioten Trum is een idioot omdat hij de trukste leger de vrijhand hebben gegeven en poting is een idioot dat die samen werk met de turkse president want ook die turkste president is een liempo/idoot en zeker wat zijn plannen zijn van die turkste president

Slaap JIJ met je telefoon naast je bed? Dit is ontzettend schadelijk voor je hersenen!

Vuurwerkramp: onderzoeker Paul van Buitenen doet aangifte tegen overheid