in , , ,

Snapt u die Brexit het nog? Verenigd Koninkrijk kan meedoen aan Europese verkiezingen

Het heeft maandag formeel geregeld dat het in mei kan meedoen aan de Europese verkiezingen. Dat betekent niet dat dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

De Britten zouden vrijdag de EU eigenlijk verlaten, maar premier Theresa May heeft uitstel gevraagd om te proberen met oppositiepartij Labour een compromis te bereiken over een brexitdeal die een meerderheid krijgt in het parlement.

,,Als verantwoordelijke regering hebben we vandaag de noodzakelijke stappen gezet die de voorschrijft om deel te nemen”, verklaarde een woordvoerder.

,,Dat maakt de stembusgang niet onvermijdelijk, omdat een vertrek uit de EU vóór de verkiezingsdatum ons automatisch verlost van de verplichting mee te doen”.

Lees verder bij de bron: Europa Nu

Die hele zal wel met een sisser aflopen..


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EUnough
1 jaar geleden

De Engelse elite doet alles om de Brexit tegen te houden … Onder ander door vooral te laten zien dat het nu veel slechter zal gaan zonder de EU. Burgers worden dus bang gemaakt in de hoop dat uiteindelijk stemmen op zullen gaan om de Brexit niet door te laten gaan. De EU zal er alles aan doen aan de andere staten om te laten zien hoe slecht het wel niet is om uit te stappen en dat in de EU helemaal niet zo slecht is. Brussel wil vooral laten zien dat het zo’n toffe club is en dat je wel erg stom moet zijn om daar niet bij te willen horen.

Maar gelukkig: U en ik weten dat de EU een boevenclub is van banken en multinationals die de wereld wil regeren op basis van geld en macht. Voor de elite wel te verstaan. De afgelopen 20 jaren hebben voldoende duidelijk gemaakt hoe de EU via sluwe salamitactiek (dus ieder keer een plakje) bevoegdheden naar Brussel verschuift zonder dat burgers wakker worden en in opstand komen. Dit is niets minder dan crimineel. Uiteindelijk worden de mensen in de EU niet meer dan slaven die aan alle kanten vast zitten en niet meer voor of achteruit kunnen omdat alle bezittingen over zijn gegaan naar de elite. Regeringen zijn dan ook niet meer nodig …. dus hoe willen burgers zich vrij vechten terwijl aan alle kanten de gangen van burgers worden geregistreerd?
Mensen kunnen alleen huren en moeten betalen voor alles wat zij gebruiken en zij zijn hun vrijheid (wat daar overigens nog van over is definitief kwijt).

Wordt wakker mensen! De EU is een te grote bedreiging voor onze toekomst en die van onze kinderen. De EU moet weg !!!!

Het is weer raak: Friese koeien in paniek, mogelijk door testen 5G-netwerk

Migrantenkaravaan in Turkije en bomvol Griekenland, migratiecrisis van 2015 opnieuw?