in

Snowden komt vanuit Moskou met schokkende onthullingen over 9/11

Nucleaire bom onder “US-government

  • verspreidt informatie van inlichtingendiensten
  • Snowden bekrachtigt informatie met bewijs
  • NSA bevestigt informatie met documenten

‘Deze 9/11 data dump is zó radioactief dat de US Government in één klap onderuit gaat. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als alle landen dit rapport onder ogen krijgen’.

De Amerikaanse website “SateOfTheNation.org” is momenteel bezig informatie over de van 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het te dumpen. De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een was met een multinationaal karakter. Bewezen is dat Amerika, Israël, en Saudi-Arabie allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.
Er zijn daarnaast uit andere staten ‘acteurs, inlichtingen- en veiligheidsdiensten bij betrokken zoals ISI uit Pakistan, maar de US Federal Government en de Israëlische veiligheidsdiensten zijn veruit het meest medeplichtig.
De omvangrijke hoeveelheid uitvoerig bewijs betekent dat zowel de aanklacht als de veroordeling van de US Government onomstotelijk vaststaat na het plegen van deze criminele daad tegen de eigen bevolking. Tegelijkertijd is ook de betrokkenheid van Israel ruimschoots bewezen en leiden er diverse sporen naar hun misdadige activiteiten voorafgaand aan en tijdens deze aanval.

Voeg samen: Rusland, Edward Snowden en de alternatieve nieuws media

Toen Edward Snowden besloot in Rusland te blijven nadat hij uit de gevlucht was, wist hij dat hij een schat aan bewijsmateriaal had meegenomen vanuit de NSA welke zou dienen als basis voor de onthulling van de waarheid rond deze ramp. Het bestaan van dit buitengewone dossier met geheime NSA-documenten levert de bewijzen dat deze criminele daad voorbereid is vanuit de hoogste regeringskringen en dit heeft Rusland de onbetwistbare autoriteit opgeleverd om de waarheid rond 9/11 te onthullen.

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

 

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IS en Ebola: angst maakt winsten

ECB-president Draghi: “De euro is onomkeerbaar”