in , , , ,

Soros bevestigt dat hij in Europa aan het verliezen is

2019 02 12 18 01 09

Vorige maand in Davos, draaide George Soros volledig om rondom , in navolging van de Trump-administratie (van alle dingen) om de wereld te waarschuwen tegen de opkomst van China versus zijn eerdere standpunt.

De belangrijkste reden voor deze verschuiving in de houding van Soros ten opzichte van China vloeit voort uit zijn dat de Europese Unie haar doelstellingen om de volgende grote wereldmacht te worden niet zal bereiken, maar eerder zal oplossen zoals de Sovjetunie.

Hij heeft die angsten uitgesproken in zijn beruchte opiniepersen bij Project Syndicate ( link hier via RT ). Samenvattend, simpelweg dat Europeanen moeten weggooien wat hen tot individuen maakt in het belang van Moeder .

De Europese Unie is het hoogste ideaal en zou als zodanig moeten gelden voor alle fatsoenlijke Europeanen. Dit is de hoogste vorm van collectivistisch denken.

En het is tijd om de kar voor te spannen tegen de razende hordes mensen die het niet leuk vinden om langzaam doodgebloed te worden, hun cultuur uitgeroeid, hun wijken vernietigd en hun waardigheid als mensen in het gezicht geschoten met traangas.

Hij klaagde in elk geval niet over de fouten van de .

George Soros verliest.

Mensen met macht komen alleen uit de kast en smeken wanneer ze verliezen. Imperiums onderhandelen niet, ze dicteren. Hetzelfde geldt voor miljardair-financiers die het product zijn van de bubbels die ze hielpen blazen, maar weigeren de verantwoordelijkheid te accepteren voor wanneer ze knallen.

Nee, dat is de schuld van die woeste Euroskeptici die niet voldoende toegewijd zijn aan de zaak. Jullie zijn niet genoeg wakker in Soros-land.

Mensen zoals Soros kopen invloed achter de schermen om te krijgen wat ze willen.

2g7iig

Je kunt het ‘Democratisch ' of ‘Stakeholder Kapitalisme' veranderen naar alles wat je wilt, maar uiteindelijk zijn het nog maar een stel dudes en dudettes die rondhangen terwijl ze de god spelen terwijl de rest van ons zwoegt te wachten op de kosten van het meegaan met ze stijgen boven de kosten om je omver te werpen.

Democratisch socialisme is de dominante politieke ideologie van de tijd geweest, die teruggaat tot de progressieve tijd.

Ze hebben de afgelopen 90 jaar op de een of andere manier de leiding gehad en Soros denkt dat zijn social engineering-, de EU genaamd, faalt vanwege verouderde politieke partijsystemen die hij ziet als overblijfselen van de strijd tussen arbeid en kapitaal.

Soros vergiste zich om rijk te worden in een corrupt systeem dat op de een of andere manier zijn gevoel van superioriteit bevestigde, in plaats van alleen maar een oplichter te zijn.

 

Als er ooit een moment was dat het einde van de Europese Unie betekende, was het George Soros die in het openbaar toegaf dat we naar al zijn werken en wanhoop moesten kijken en luisteren.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
internet down 1549997445

Verstandig: Rusland gaat ontkoppeling van internet testen en terugvallen op Runet

niger 1550080957

Nederland geeft Niger 100 miljoen in de hoop dat er geen Nigerianen naar Europa komen