in ,

Spanjaarden beginnen het te doorzien en protesteren al 3 dagen lang tegen Corona maatregelen

Schermafbeelding 2020 05 13 om 15.51.35
Screenshot YouTube

Ook de Spanjaarden beginnen het behoorlijk zat te worden. Nu al 3 dagen achter elkaar demonstreren Spanjaarden in het centrum van Madrid.

En ze zijn niet van plan om te stoppen. “We komen hier, vanaf nu, iedere dag weer!”

De demonstraties richten zich tegen de dictatuur-politiek die Pedro Sanchez bedrijft. Leuzen als “Weg met de communisten” en “Vrijheid nu” gat men dagelijks de straat op. (bron)

Ouders en kinderen. Bouwvakkers en kantoorpersoneel. Studenten en doktoren. Allemaal doen ze mee. Met mondkapjes (de meesten) maar ZONDER de belachelijke anderhalve meter afstand.

https://youtube.com/watch?v=ozuTCXfUpXI

Sanchez had beloofd dat de “Staat van ALARM” 15 dagen zou duren maar ook dat was een leugen. Ze hebben het wederom uitgesteld en er weer maand van gemaakt. (bron)

Verder trekt socialist en eurofiel Pedro Sanchez Spanje steeds verder de afgrond in met zijn bizarre “4 fasenplan”. Ze praten al over maatregelen die “maanden” en zelfs “jaren” gaan duren.

Heel veel Spanjaarden raken alles kwijt of zijn alles al kwijt geraakt. Dit jaar zal er geen toerisme zijn en dat is fataal. Ook tienduizenden, zo niet honderdduizenden bedrijven gaan failliet en het verwoest mensenlevens.

Het rekken van tijd is in iedere EU-staat hetzelfde. Men moet luisteren naar de WHO. EEr staat voor hun (persoonlijk) veel op het spel en men knikt maar al te graag ja, naar instanties zoals de WHO en de EU.

De theorie dat we allemaal volgespoten moeten worden met één of ander vaccin en dat men een samenleving onder volledige controle wil hebben, begint ook steeds meer vorm te krijgen en het lijkt erop dat we daar inderdaad naar toe gaan.

Net als de foute politie in Nederland delen de Spaanse politie ook volop boetes uit. Leeftijd maakt niet uit. Ook kinderen worden op de bon geslingerd voor €400. Men is simpelweg op jacht.

Dit terwijl de lockdown allang zinloos is gebleken. Mensen in het openbaar vervoer komen met elkaar in contact en ook op de dag dat de Spanjaarden voor het eerst naar buiten mochten, was het een mierenhoop in Barcelona en in vrijwel alle andere dorpen en steden. Niks social distancing. Niks …..

Lees verder bij de bron: CSTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 05 13 om 16.28.05

Ook overal in Duitsland demonstraties tegen de lockdown

1000 euro rutte

Gòh! EU schiet mogelijk te hulp om vakantievouchers: ‘Reiziger heeft recht op geld’