in ,

Spanjaarden beginnen het te doorzien en protesteren al 3 dagen lang tegen Corona maatregelen

Screenshot YouTube

Ook de Spanjaarden beginnen het behoorlijk zat te worden. Nu al 3 dagen achter elkaar demonstreren Spanjaarden in het centrum van Madrid.

En ze zijn niet van plan om te stoppen. “We komen hier, vanaf nu, iedere dag weer!”

De demonstraties richten zich tegen de - die Pedro Sanchez bedrijft. Leuzen als “Weg met de communisten” en “Vrijheid nu” gat men dagelijks de straat op. (bron)

Ouders en kinderen. Bouwvakkers en kantoorpersoneel. Studenten en doktoren. Allemaal doen ze mee. Met mondkapjes (de meesten) maar ZONDER de belachelijke anderhalve meter afstand.

https://.com/watch?v=ozuTCXfUpXI

Sanchez had beloofd dat de “Staat van ALARM” 15 dagen zou duren maar ook dat was een leugen. Ze hebben het wederom uitgesteld en er weer maand van gemaakt. (bron)

Verder trekt socialist en eurofiel Pedro Sanchez steeds verder de afgrond in met zijn bizarre “4 fasenplan”. Ze praten al over maatregelen die “maanden” en zelfs “jaren” gaan duren.

Heel veel Spanjaarden raken alles kwijt of zijn alles al kwijt geraakt. Dit jaar zal er geen toerisme zijn en dat is fataal. Ook tienduizenden, zo niet honderdduizenden bedrijven gaan failliet en het verwoest mensenlevens.

Het rekken van tijd is in iedere EU-staat hetzelfde. Men moet luisteren naar de WHO. EEr staat voor hun (persoonlijk) veel op het spel en men knikt maar al te graag ja, naar instanties zoals de WHO en de EU.

De theorie dat we allemaal volgespoten moeten worden met één of ander en dat men een onder volledige controle wil hebben, begint ook steeds meer vorm te krijgen en het lijkt erop dat we daar inderdaad naar toe gaan.

Net als de foute politie in Nederland delen de Spaanse politie ook volop boetes uit. Leeftijd maakt niet uit. Ook kinderen worden op de bon geslingerd voor €400. Men is simpelweg op jacht.

Dit terwijl de lockdown allang zinloos is gebleken. Mensen in het openbaar vervoer komen met elkaar in contact en ook op de dag dat de Spanjaarden voor het eerst naar buiten mochten, was het een mierenhoop in Barcelona en in vrijwel alle andere dorpen en steden. Niks social distancing. Niks …..

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Knock out voor regeringen !!!!
11 maanden geleden

Een punt dat overheden volledig vergeten schijnen te zijn is dat burgers veel hoger opgeleid zijn dan ze denken en ook veel hoger opgeleid dan de mensen in de regering. Mensen kunnen lezen op internet en begrijpen volledig wat wetenschappers met tientallen jaren specifieke ervaring vertellen. En dat is vele malen meer duidelijk dan ene Rutte die denkt dat hij te maken heeft met kinderen van 5 jaar.

En helemaal buiten iedere proportie is een zekere Gates die denkt dat hij wel even uitmaakt de wereld te moeten gaan vaccineren. Deze man is zwaar ziek …

En die wetenschappers zijn op een punt volledig duidelijk: LOCK DOWN is alleen heel schadelijk voor de economie en maakt enorm misbruik van de vrijheid van mensen.
In diverse landen begint de spanning hoog op te lopen en het moment is niet ver meer dat mensen massaal de straat op gaan zoals hier en daar nu al gebeurt.
Regeringen kunnen of heel snel aanpassen en anders worden ze weggehaald door de burgers. En ik zou daar niet rouwig om zijn ….

Wilma
11 maanden geleden

De mensen pikken de dictatuur en slavernij niet meer.

Pistolen-Paultje
11 maanden geleden

Inderdaad, het overgrote deel van de regering heeft hun opleiding niet afgemaakt. Ze kijken niet vooruit, kunnen zich niet inleven in situaties, kunnen niet beredeneren/concluderen en zeker niet zelf denken. Helaas maken zij beslissingen/beleid en proberen ze het volk (wat ze zouden moeten vertegenwoordigen) dom te houden en machteloos te maken.

11 maanden geleden

Bravo à l’Espagne et aux espagnol. Le monde entier semble ENFIN comprendre ce qu’on hurle depuis si longtemps.

ViVe le PeUpLe ! A bas les gouverne’MENT qui nous font esclaves et veulent continuer de la sorte.
LES PEUPLES NE VEULENT PLUS DE VOUS.

ON VOUS LICENCIE

😉
Souffle de vie

Ronald
11 maanden geleden

ALLES AANPAKKEN !!! VOL IN DE AANVAL TEGEN DIE RATTEN REGERINGEN.

Ton
11 maanden geleden

IEDEREEN MOET OPSTAAN!!!!!

Ben
11 maanden geleden

Eens met de reacties hier, maar roepen op internet heeft geen zin. Zaterdag 30-5 protesteren op het Malieveld!

Vangils
11 maanden geleden

De staat op wat thuis blijven laat Rutte mans met zijn vrienden thuis ophokken deze regeringsleiders moeten weg opruimen die gasten staat netjes

Ook overal in Duitsland demonstraties tegen de lockdown

Gòh! EU schiet mogelijk te hulp om vakantievouchers: ‘Reiziger heeft recht op geld’