in

‘Stelend tuig’ MH17 was in werkelijkheid rampendienst Oekraïne

PROOF U.S. is Lying. Censored BBCRussia Report into MH17 Eng Subs1

Direct na de crash van vlucht MH17 heeft een team van 800 vrijwilligers onder leiding van de nationale rampendienst van bergingswerkzaamheden verricht in het rampgebied. Het geeft toe dat deze werkzaamheden ‘doelmatiger' waren dan gedacht.

‘Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,' zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans () in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van MH17. De emotionele woorden van de minister gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die dronken boeven die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa's.

Professioneel werk

Maar sommige journalisten ter plaatse vertelden een ander verhaal. Ze konden de strooptochten in het gebied niet bevestigen. Sterker nog, er leek vrij professioneel werk te zijn verricht in het gebied. Het hoofd van de repatriëringsmissie, , zei de lokale bevolking te danken voor alle steun en het werk dat was gedaan.

En nu moet ook het kabinet toegeven dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de schrijft het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met 800 vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor rekening genomen.

via Elsevier.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14747367214 4fde36b486 mh171

Poging nummer zoveel: Rusland eist openbaring details zwarte dozen MH17

356023375 2ed60267dc leger1

‘Nederland in interventiemacht als antwoord op Rusland’