in , , , ,

Tech en overheid elite ontmoeten elkaar: complot om een einde aan Trump te maken

Illuminati trump murdered sniper card

Volgens AppleInsider kwamen technologieleiders, waaronder Apple-CEO Tim Cook, en insiders van de overheid tijdens het weekend bijeen op het jaarlijkse World Forum van het American Enterprise Institute op Sea Island, Georgia om de ondergang van de populaire Republikeinse presidentskandidaat en voorloper Donald Trump in kaart te brengen.

Naast Cook waren Google mede-oprichter Larry Page, Tesla en SpaceX-chef Elon Musk, en Napster-maker Sean Parker aanwezig bij de geheimzinnige meeting, samen met insiders van de overheid, waaronder Senate Majority Leader Mitch McConnell, House Speaker Paul Ryan en een aantal Republikeinse senatoren. Republikeins strateeg en voormalig smerige bedrieger Karl Rove was ook naar verluidt aanwezig.

Invloedrijke leden van de particuliere sector waren ook aanwezig, waaronder de miljardair Philip Anschutz en de New York Times-uitgever Arthur Sulzberger.

Het communistische manifest van Karl Marx parafraserend, e-mailde de hoofd neocon en Weekly Standard editor-in-chief Bill Kristol over de vergadering dat een “spook het World Forum achtervolgde-het spook van Donald Trump.”

“Er was veel verdriet over zijn opkomst, veel gepraat, deels verhelderend en attent, over waarom hij het zo goed heeft gedaan en veel uitingen van hoop dat hij verslagen zou worden”, schreef Kristol.

In december zei Kristol dat als Trump de genomineerde wordt, neocons en Republikeinen die tegen hem zijn, een derde partij zullen vormen. “Als de agenten met wie ik heb gepraat gelijk hebben, zou Trump die als republikein loopt, wel eens tegen een derde partij aanlopen – van de republikeinen zelf”, schreef Jeff Greenfield.

Republikeinse leiders hebben de mogelijkheid besproken om de RNC-regels te wijzigen om afgevaardigden op het congres te ontbinden vóór de eerste ronde van het stemmen om Trump te ondermijnen. Anderen hebben het idee overwogen om een ​​negatieve reclamecampagne tegen hem te lanceren.

Het verzet van Apple tegen de New Yorkse zakenman heeft waarschijnlijk te maken met zijn bewering dat het technologiebedrijf zou moeten worden geboycot omdat het tot nu toe heeft geweigerd een paar iPhones te ontgrendelen waarvan de FBI-claimt dat ze  verband houden met de schietpartijen in San Bernardino.

Volgens bronnen die aanwezig zijn op de Sea Island-vergadering, heeft de CEO van Apple Cook hoorns gesloten met de Republikeinse senator Tom Cotton in Arkansas over de coderingsproblematiek. Cotton is lid van de Senate Committee on Armed Services en Senate Select Committee on Intelligence.

“Cotton was behoorlijk hard voor Cook,” vertelde een bron aan de technologiewebsite. “Iedereen was een beetje ongemakkelijk over hoe vijandig Cotton was.”

https://youtu.be/7DuMuaICNxY

Lees verder bij de bron: worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geweld 1561899902

Tsunami aan geweld teistert Londen: hoogzwangere vrouw 64e dode van 2019

asteroïden 1561915715

Vier asteroïden op ramkoers met aarde