in

Terreurfinanciering: EU schenkt € 20 miljoen aan moordenaar-moellahs

Terwijl de corona-crisis de economieën in Europa lam legt en Italië geteisterd wordt door de epidemie, wil de EU € 20 miljoen aan het terreurregime in Teheran schenken. Iraanse oppositieleden waarschuwen ervoor om contant geld naar de moordenaar-moellahs te sturen: “Het geld vloeit alleen maar naar terreurfinanciering!”

Afgelopen herfst vermoordde het moellah-regime in enkele dagen 1500 jonge mensen, alleen maar omdat zij voor hun vrijheid de straat opgegaan waren.

Na het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig op 8 januari, met 176 mensen aan boord, leek zelfs de Duitse regering, een van de laatste vrienden die het terreursysteem nog had in de wereld, zich van Teheran te distantiëren.

Maar nu verkondigde de ongekozen “EU-minister van Buitenlandse Zaken”, een grotendeels onbekende bureaucraat genaamd Josep Borell, na de conferentie van ministers van Buitenlandse Zaken in Brussel dat de EU € 20 miljoen aan het moordenaar-regime zou sturen als humanitaire hulp.

Borell zou vrezen dat de dictaturen in Iran en Venezuela zonder de genereuze hulp van de EU en het IMF “weldra instorten”.

De woordvoerder Buitenlandse Zaken ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

In België is het coronavirus aangetroffen bij een kat

Let op: Videobel-app Zoom deelt ongemerkt je gegevens met Facebook, ook als je geen lid bent