in , , , , ,

Vanaf 2020 een EU grondwet die boven de Nederlandse grondwet staat?

Mediamodifier / Pixabay

Caroline Stevens, de campagnemanager destijds, verteld hieronder over het in 2007 getekende verdrag van Lissabon en de uitwerking daarvan voor , wat natuurlijk net zo goed voor geldt. En over de grondrechten die vanaf 2020 anders worden en het stemsysteem voor de EU-commissie wordt ook anders en nog minder democratisch want er is geen veto recht meer.

De regels en de uitwerking van het verdrag van Lissabon, waar de Nederlandse regering met geen woord over rept, staan haaks op onze soevereiniteit.

Het verdrag zo zegt Caroline Stevens maakt het mogelijk om een op te zetten, net zoals EUROGENDFOR die zijn losgelaten op de in , en nog meer verlies van onze eigen verdedigings- en speciale intelligentie groepen.

Misschien is er daarom wel gewoon te weinig blauw op straat om alvast in te spelen op 2020…

Dit verdrag zou wettelijk ingaan tegen het verdrag van Wenen en dat zou bij de aangekaart moeten worden. Maar wat kun je in alle redelijkheid verwachten van de

De EU die totale controle wil over alle lidstaten en bevolkingen dus als het aan de ligt moeten alle gemeenten in de EU een fors deel van hun wetgeving voortaan ter goedkeuring aan Brussel voorleggen, inclusief bestemmingsplannen.

Het Nederlandse politieke kartel is, wat hadden we anders verwacht, voorstander van de nieuwe dienstregels, maar , Frankrijk en weigeren de commissie meer zeggenschap te geven over hun nationale en lokale wetgeving.

Lees verder bij de bron: yoo.rs


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

13 Comments

Laat een reactie achter
 1. Het is werkelijk bij de beesten af !!! Ik zei geen andere oplossing dat dit bericht zo wijd mogelijk wordt verspreid en dat de burgers de regering ter verantwoording roepen. Ik stuur in ieder geval dit bericht naar de tweede kamer en vraag hoe dit kan. Als zoveel mogelijk mensen dat doen zullen ze toch eindelijk eens moeten reageren. Per slot is de regering een vertegenwoordiging van de burgers. Deze regering/overheid schijnt dat vergeten te zijn.

 2. Maakt toch geen verschil. De Stink-J***N -en uitvoerders op Justitie zijn tcch een bak vol criminele zionistische kakkerlakken/ Ambtenaren. Die schijt hebben aan mensenlevens. Het Ratten paradijs moet de restanten van de democratie in het zadel houden. Die SNOR had gelijk ‘Oplossen dat zooitje

  • he vriend hou op met stink j***n
   dat gaat verkeerdfe kant uit zo blijft politiek ons in de tang houden ze creeren deze onrust maar dat gaat boven jou pet denkt niet na ieder geva;l

 3. Ik vraag me af of het wettelijk is toegestaan om zonder het volk hierbij te betrekken de Nederlandse grondwet terzijde kan worden geschoven. In mijn beleving handelt de Nederlandse overheid in strijd met het Nederlandse recht!

  • niet met ned recht maar met confentie van geneve gaat veel verder dit is het zelfde als in de oorlog we de macht aan de duitsers geven ipv proberen te verdedigen dit is ons grondrecht daar staat dat het verboden is een land of deel van t land uit handen te geven aan vreemde dat is echt aan de orde hiewrso mafkezen wordt tijd voor echt niemand meer werken met zn allen naar den haag en echt met zn allen nu kan het europesche leger nog niets want veto gaat weg dus we zijn dan definitief slaaf van het systeem speelbal van de grote bedrijven en op de vingers getikt door de overheid kunnen ze iets nope bedrijfen zwaairen de scepter en de banken politiek is tegenwoordig voor zielenpoten we doen niets we vreten t geld op van t volk lullen de hele dag visie pleite alles compro mietjes geen betaalbare wqoningen nee ze gaamn wewer 700000 plus winingen bouwn dan heb je bruto 1500000 nodig op jaar basuis dat is minder dan 6 procent dat zijn de enige die die huizen kunnen kopen en maffie en voor de kinderen van de rijken

 4. We hadden al niets te zeggen Immers bij de verkiezing uitslag werd 40% van de bevolking (rechts gerelateerd) niet gehoord en gewoon gediscrimineerd. Dat is ook gewoon doorgedrukt. Dieze wet gebeurt ook! Niets tegen te doen. Wat ik nog het meest erge vind is: WIJ betalen hun salaris!

 5. Landverraders: Artikel 93 van het Wetboek van Strafrecht:Artikel 93De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

 6. De Engelsen en Amerikanen hebben ons in 44/45 bevrijdt.
  Ooit komen Trump en Boris ons van de linkse dictatuur kan bevrijden. Het wordt tijd dat eenieder wakker wordt en Rutte als een wolf in schaapskleren ziet.

 7. De Engelsen en Amerikanen hebben ons in 44/45 bevrijdt.
  Ooit komen Trump en Boris ons van de linkse dictatuur kan bevrijden. Het wordt tijd dat eenieder wakker wordt en Rutte als een wolf in schaapskleren ziet

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Varkensvleescrisis 2019? Grote uitbraak van Afrikaanse varkenskoorts, sprake van cover-up

Knettergek: Nederland moet van gas af en Duitsland geeft juist subsidie voor ‘klimaatvriendelijk’ aardgas