in , , , , ,

Vanaf 2020 een EU grondwet die boven de Nederlandse grondwet staat?

EU 1554727095
Mediamodifier / Pixabay

Caroline Stevens, de Brexit campagnemanager destijds, verteld hieronder over het in 2007 getekende verdrag van Lissabon en de uitwerking daarvan voor , wat natuurlijk net zo goed voor geldt. En over de grondrechten die vanaf 2020 anders worden en het stemsysteem voor de EU-commissie wordt ook anders en nog minder democratisch want er is geen veto recht meer.

De regels en de uitwerking van het verdrag van Lissabon, waar de Nederlandse regering met geen woord over rept, staan haaks op onze .

Het verdrag zo zegt Caroline Stevens maakt het mogelijk om een EU-leger op te zetten, net zoals EUROGENDFOR die zijn losgelaten op de gele hesjes in Frankrijk, en nog meer verlies van onze eigen verdedigings- en speciale intelligentie groepen.

Misschien is er daarom wel gewoon te weinig blauw op straat om alvast in te spelen op 2020…

Dit verdrag zou wettelijk ingaan tegen het verdrag van Wenen en dat zou bij de aangekaart moeten worden. Maar wat kun je in alle redelijkheid verwachten van de VN…

https://youtu.be/dR7iPEs1dN8

De EU die totale controle wil over alle lidstaten en bevolkingen dus als het aan de ligt moeten alle gemeenten in de EU een fors deel van hun wetgeving voortaan ter goedkeuring aan Brussel voorleggen, inclusief bestemmingsplannen.

Het Nederlandse politieke kartel is, wat hadden we anders verwacht, voorstander van de nieuwe dienstregels, maar Spanje, Frankrijk en weigeren de commissie meer zeggenschap te geven over hun nationale en lokale wetgeving.

Lees verder bij de bron: yoo.rs

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
varken 1554719620

Varkensvleescrisis 2019? Grote uitbraak van Afrikaanse varkenskoorts, sprake van cover-up

gas 1554736609

Knettergek: Nederland moet van gas af en Duitsland geeft juist subsidie voor ‘klimaatvriendelijk’ aardgas