in , , , , ,

Vanaf 2020 een EU grondwet die boven de Nederlandse grondwet staat?

Mediamodifier / Pixabay

Caroline Stevens, de Brexit campagnemanager destijds, verteld hieronder over het in 2007 getekende verdrag van Lissabon en de uitwerking daarvan voor Engeland, wat natuurlijk net zo goed voor Nederland geldt. En over de grondrechten die vanaf 2020 anders worden en het stemsysteem voor de EU-commissie wordt ook anders en nog minder democratisch want er is geen veto recht meer.

De regels en de uitwerking van het verdrag van Lissabon, waar de Nederlandse regering met geen woord over rept, staan haaks op onze soevereiniteit.

Het verdrag zo zegt Caroline Stevens maakt het mogelijk om een EU-leger op te zetten, net zoals EUROGENDFOR die zijn losgelaten op de gele hesjes in Frankrijk, en nog meer verlies van onze eigen verdedigings- en speciale intelligentie groepen.

Misschien is er daarom wel gewoon te weinig blauw op straat om alvast in te spelen op 2020…

Dit verdrag zou wettelijk ingaan tegen het verdrag van Wenen en dat zou bij de VN aangekaart moeten worden. Maar wat kun je in alle redelijkheid verwachten van de VN…

De EU die totale controle wil over alle lidstaten en bevolkingen dus als het aan de Europese Commissie ligt moeten alle gemeenten in de EU een fors deel van hun wetgeving voortaan ter goedkeuring aan Brussel voorleggen, inclusief bestemmingsplannen.

Het Nederlandse politieke kartel is, wat hadden we anders verwacht, voorstander van de nieuwe dienstregels, maar Spanje, Frankrijk en Duitsland weigeren de commissie meer zeggenschap te geven over hun nationale en lokale wetgeving.

Lees verder bij de bron: yoo.rs

Hoeveel sterren geef jij?
[Totaal: 3 Gemiddeld: 4.3]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Steun óók het vrije alternatieve nieuws zonder censuur

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

5 Comments

Laat een reactie achter
  1. Het is werkelijk bij de beesten af !!! Ik zei geen andere oplossing dat dit bericht zo wijd mogelijk wordt verspreid en dat de burgers de regering ter verantwoording roepen. Ik stuur in ieder geval dit bericht naar de tweede kamer en vraag hoe dit kan. Als zoveel mogelijk mensen dat doen zullen ze toch eindelijk eens moeten reageren. Per slot is de regering een vertegenwoordiging van de burgers. Deze regering/overheid schijnt dat vergeten te zijn.

  2. Maakt toch geen verschil. De Stink-J***N -en uitvoerders op Justitie zijn tcch een bak vol criminele zionistische kakkerlakken/ Ambtenaren. Die schijt hebben aan mensenlevens. Het Ratten paradijs moet de restanten van de democratie in het zadel houden. Die SNOR had gelijk ‘Oplossen dat zooitje

  3. Ik vraag me af of het wettelijk is toegestaan om zonder het volk hierbij te betrekken de Nederlandse grondwet terzijde kan worden geschoven. In mijn beleving handelt de Nederlandse overheid in strijd met het Nederlandse recht!

  4. We hadden al niets te zeggen Immers bij de verkiezing uitslag werd 40% van de bevolking (rechts gerelateerd) niet gehoord en gewoon gediscrimineerd. Dat is ook gewoon doorgedrukt. Dieze wet gebeurt ook! Niets tegen te doen. Wat ik nog het meest erge vind is: WIJ betalen hun salaris!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Varkensvleescrisis 2019? Grote uitbraak van Afrikaanse varkenskoorts, sprake van cover-up

Knettergek: Nederland moet van gas af en Duitsland geeft juist subsidie voor ‘klimaatvriendelijk’ aardgas