in

Trump: ‘De komende dagen gaan er grootse dingen gebeuren’

trump 1547682357
geralt / Pixabay

President Donald Trump vertelde verslaggevers maandag dat de mensen de komende dagen “veel grootse dingen” kunnen verwachten.

Over vermeende verkiezingsfraude: “Ik denk dat de zaak is aangespannen”, zei Trump tegen verslaggevers in het Witte Huis. “En nu kijken we wat we eraan kunnen doen. Maar je zult de komende dagen veel grootse dingen zien gebeuren.”

Hij ging er verder niet uitgebreid op in.

De president beantwoordde een vraag over wat zijn strategie zal zijn nadat de kiesmannen afgevaardigden hebben gestemd in het kiescollege, dat gepland staat voor 14 december.

“De verkiezing was volledig gemanipuleerd. Het is een schande voor ons land”, zegt Trump ook. “Het is als in een derdewereldland – de stembiljetten stromen van overal binnen, met behulp van machines waarvan niemand weet wie de beheerder is, niemand weet er iets van.

Ze hebben ‘glitches’, zoals ze ze noemen. Fouten of storingen. De glitches waren geen glitches. Ze zijn betrapt op het uitsturen van duizenden stemmen – trouwens allemaal tegen mij.”

Vanaf eind november woonde het juridische team van Trump evenementen en hoorzittingen bij met wetgevers uit verschillende belangrijke staten, met het argument dat de wetgevende macht onder de Amerikaanse grondwet de bevoegdheid heeft om haar eigen  ….

Lees verder bij de bron: Epoch Times Nederland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin expert dr zimmerman is oo e1555793296886

Een derde van zorgpersoneel wil géén coronavaccin: ‘Te veel onduidelijkheid’

marcrutte

Smeulende puinhoop van minister Blok: Helft huurcontracten inmiddels tijdelijk geworden