in , ,

Turken plunderen en frauderen Nederland leeg: 50% heeft een tweede huis, geen recht op uitkering maar krijgen die wel

Public_Domain_Photography / Pixabay

,,Het is altijd bingo. Altijd bingo!” De projectleider van Bureau Buitenland heeft de onderzoekresultaten op tafel liggen. De cijfers zijn alarmerend: zeker 20 tot 30 procent van de Turkse Nederlanders met een bijstandsuitkering fraudeert, concludeert hij.

Ze bezitten ‘verzwegen vermogen’: een of meerdere huizen in die in totaal meestal meer waard zijn dan 15.000 euro. En dat betekent dat zij geen recht hebben op een uitkering.

Wat blijkt: juist in Turkije – in tegenstelling tot veel andere landen – is het vrij gemakkelijk om op te sporen. Het land beschikt namelijk over een centraal kadaster in Ankara. ,,Als wij een lijst met honderd namen krijgen, weten we binnen twee weken wie onroerend goed in bezit heeft. Je kunt in heel snel vaststellen of meneer of mevrouw vermogen heeft. Dat is daar goed geregeld”, zegt de projectleider.

Belangrijke vraag is in hoeverre de onderzoeken niet discriminerend zijn. Zo is al eens door de rechter op de vingers getikt met een onderzoek naar vermogen onder Marokkaanse uitkeringsgerechtigden.

Het IBF heeft over 2017, voor alle gemeenten, 1,4 miljoen euro aan vermogen in achterhaald. ,,Dat is het topje van de ijsberg”, aldus de projectleider.

AD >>

Omdat het ‘discriminerend’ is wordt er nauwelijks onderzoek gedaan. Zo heeft in de laatste vijf jaar slechts 53 keer onderzoek gedaan en was het in 27 gevallen raak(iets meer dan 50% dus). 8% van de 634.660 Rotterdamse inwoners is van Turkse afkomst (bron), dat zijn er iets meer dan 50.000. 10% daarvan heeft een bijstandsuitkering (bron).

5000 uitkeringsTurken waarvan de helft fraudeert, betekent dat alleen er al 2.500 ongemoeid laat.

Lees verder bij de bron: fenixx.org

Moet u eens proberen als uitkeringsgerechtigde, je wordt afgemaakt van alle kanten.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Knotsgek
2 jaren geleden

Tja, je verwacht dat helemaal niet he. Je denkt dat je arme vluchtelingen helpt …. en dan word je verkracht en bedrogen … Wie had dat nu gedacht? Welnu: de gewone burgers die op straat lopen weten dit al jaren. Al sinds de jaren ’60 om precies te zijn. De NL overheid weet dat ook maar de NL overheid is geïnfiltreerd door de CIA cabal en wordt onder druk gezet om de EU (die ook is opgezet door de VS en uitgespeeld tegen de Russen) blindelings te volgen. En Rutte, Merkel, Macron, May, Michel zijn niet anders dan trekpoppen die zich voor dat karretje laten spannen van de VS cabal en werken er hard aan mee om complete landen en culturen te slopen …. Ja Rutte ook !!!
Trump is in de VS bezig de cabal aan te pakken en sluit de grenzen in het zuiden.
En de EU landen moeten zo snel mogelijk hetzelfde doen en “onze gasten die nooit zullen integreren en ooit zullen werken” zo snel mogelijk terug sturen. Eventueel met een zaak geld te betalen door de elite (zoals Soros) die dit alles op hun geweten hebben.

Republikein
2 jaren geleden

Gekkenhuis, in 070 staat hoofdkantoor.

Joop Kaffa
2 jaren geleden

Oosteuropeanen net zo aanpakken en alles terug laten betalen

We leven in een democratie, zei je? De waarheid is dat we steeds minder te zeggen hebben

Eet smakelijk: ‘Meer dan de helft van Nederlandse kalveren is ziek en lijd aan pijnlijke aandoeningen’