Turken plunderen en frauderen Nederland leeg: 50% heeft een tweede huis, geen recht op uitkering maar krijgen die wel

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

3 reacties op “Turken plunderen en frauderen Nederland leeg: 50% heeft een tweede huis, geen recht op uitkering maar krijgen die wel”

 1. Knotsgek schreef:

  Tja, je verwacht dat helemaal niet he. Je denkt dat je arme vluchtelingen helpt …. en dan word je verkracht en bedrogen … Wie had dat nu gedacht? Welnu: de gewone burgers die op straat lopen weten dit al jaren. Al sinds de jaren ’60 om precies te zijn. De NL overheid weet dat ook maar de NL overheid is geïnfiltreerd door de CIA cabal en wordt onder druk gezet om de EU (die ook is opgezet door de VS en uitgespeeld tegen de Russen) blindelings te volgen. En Rutte, Merkel, Macron, May, Michel zijn niet anders dan trekpoppen die zich voor dat karretje laten spannen van de VS cabal en werken er hard aan mee om complete landen en culturen te slopen …. Ja Rutte ook !!!
  Trump is in de VS bezig de cabal aan te pakken en sluit de grenzen in het zuiden.
  En de EU landen moeten zo snel mogelijk hetzelfde doen en “onze gasten die nooit zullen integreren en ooit zullen werken” zo snel mogelijk terug sturen. Eventueel met een zaak geld te betalen door de elite (zoals Soros) die dit alles op hun geweten hebben.

 2. Republikein schreef:

  Gekkenhuis, in 070 staat hoofdkantoor.

 3. Joop Kaffa schreef:

  Oosteuropeanen net zo aanpakken en alles terug laten betalen

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: