in , , , ,

Vaccinatieplicht komt als te weinig kinderen worden ingeënt

Als steeds minder kinderen gevaccineerd worden tegen besmettelijke ziektes, dan wordt vaccineren verplicht. Ouders die hun kinderen niet vaccineren, kunnen dan geen gebruik meer maken van de .

Waar de kritische ondergrens komt te liggen, wordt later dit jaar besloten.

Met dit voornemen gaat het een advies overnemen dat deze zomer werd uitgebracht door een commissie onder leiding van oud--Kamerlid Roos Vermeij.

Dat advies werd uitgebracht aan staatssecretaris Paul Blokhuis () die verantwoordelijk is voor de jeugdgezondheidszorg, en aan staatssecretaris Tamara van Ark () van Sociale Zaken. Zij is verantwoordelijk voor de kinderopvang.

Ouders mogen nu zelf beslissen of zij hun kinderen laten vaccineren tegen twaalf besmettelijke ziektes zoals bof en mazelen. De afgelopen jaren daalde de vaccinatiegraad onder jonge kinderen. Maar begin dit jaar meldde het Rijksinstituut voor en Milieu dat de vaccinatiegraad onder kinderen geboren sinds 2016 niet verder afneemt.

Als de vaccinatiegraad daalt, neemt de kans op besmettelijke ziektes toe. Niet alleen bij kinderen maar ook bij niet-gevaccineerde volwassenen……

Lees verder bij de bron: De Volkskrant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Zo langzamerhand worden we slaven van de Haagse en EU dictatuur.

Overheid = wanbeleid
1 jaar geleden

Een overheid begeeft zich op een hellend vlak wanneer zij mensen kan verplichten hun kinderen te laten inenten. Er is namelijk al zoveel kapot gemaakt door overheden. En daar mee zeg ik niets te veel.
I
k heb meer vertrouwen in de band van ouders met hun kind dan in de zorg die de overheid heeft over haar burgers ….. Ik zal een recent voorbeeld geven: de Nederlandse overheid heeft niets ondernomen om het uitrollen van 5G eerst zeer kritisch te bestuderen voordat in heel Nederland zendmasten worden neergezet. En dat terwijl van alle kanten wereldwijd rapporten te vinden zijn dat hoog frequente electro magnetische straling zeer schadelijk is voor mensen en dieren.
Een ander voorbeeld is het toelaten van grote aantallen mensen uit Afrika. Burgers weten uit 50 jaar ervaring dat deze mensen zeer slecht integreren en de criminaliteit cijfers zijn overduidelijk. De kosten zullen astronomisch worden voor de burgers, maar toch gaat de NL overheid door zonder te luisteren naar de burgers.

Op emails aan politieke partijen wordt niet eens gereageerd !
Het is heel triest, maar ik vertrouw de Nederlandse overheid voor geen cent.

De antibioticaresistentie bij voedseldieren is sinds 2000 bijna verdrievoudigd

‘Jongeren’ breken Mediamarkt Antwerpen af tijdens signeersessie rapper