in ,

Van ontucht beschuldigde prins Andrew weinig overtuigend in verbijsterend interview

Een wel heel selectief geheugen, ongemakkelijke verklaringen en een aantal pijnlijk diepe zuchten. PR-experts vragen zich af of de Britse prins Andrew er wel verstandig aan heeft gedaan ‘open kaart' te spelen in een uitzonderlijk BBC-interview.

In het volgens PR-specialisten rampzalig verlopen interview ontkent de van seks met minderjarigen beschuldigde prins meerdere keren ‘absoluut en categorisch' dat hij destijds naar bed is gegaan met met de hem door miljardair aangeleverde minderjarige Virginia Giuffre (meisjesnaam Roberts).

Maar een overtuigend verhaal kan Andrew niet echt afleveren.

Zo kan Andrew zich de veelbesproken en intieme foto van hem en het meisje – gemaakt met haar cameraatje door Epstein – totaal niet herinneren.

Giuffres gedetailleerde verklaringen over die avond samen in de disco en samen in een deftig huis in de wijk Belgravia zouden op verschillende punten niet kloppen, aldus de prins. Als Giuffre zich heel precies herinnerde dat de prins erg zweette tijdens het dansen, bewijst dat volgens Andrew dat haar verhaal niet klopt.

Want hij ‘kan niet zweten', naar eigen zeggen.

Lees verder bij de bron: pzc.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Defensie en VN staan tegenover elkaar wegens militairen bewijs laten verzamelen tegen IS-verdachten

Ontslagen om een positief klimaatverhaal, steeds meer professoren en wetenschappers ontslagen om klimaatkritiek