in , , , , , , ,

Verplichte vaccinatie is onwettig, onverantwoord en onzinnig

cdc centers for disease control

Verplichte vaccinatie is onwettig, want:
De Universele Verklaring over bio-ethiek en mensenrechten van de Unesco, vastgesteld in 2005, stelt in punt 1 van artikel 6:

“Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met voorafgaande, vrijwillige en geïnformeerde toestemming van de betrokken persoon, gebaseerd op waarheidsgetrouwe informatie. De toestemming moet, waar passend, worden gegeven, en mag worden teruggetrokken door de betrokken persoon op elk willekeurig moment en om wat voor reden dan ook zonder dat dit de persoon benadeelt en zonder vooroordeel.”

Dat verplichte vaccinatie niet aan deze eisen voldoet is duidelijk.

Verplichte vaccinatie is onverantwoord, want:
Nooit is met een dubbelblind gerandomiseerd onderzoek aangetoond dat vaccinatie veilig is. Die studies zijn er gewoon niet.

Door de en de media wordt steeds maar weer de mantra herhaald dat vaccinaties veilig en effectief zijn. Studies die zouden moeten aantonen dat vaccins veilig zijn worden overgelaten aan de producenten daarvan.

Het is reeds lang bekend dat vaccinaties ernstige bijwerkingen kunnen geven. Het BMR- bijvoorbeeld kan encefalitis en andere neurologische problemen veroorzaken. Dit staat vermeld in de bijsluiter onder ‘Bijwerkingen'.

Encefalitis, veroorzaakt door BMR, staat op de schadelijst van het VAERS (Vaccinatieschade Compensatie Programma in Amerika). Deze rampzalige reacties zijn niet zeldzaam, maar de meldingen hiervan wel. (Bron)

Een dramatisch voorbeeld van het ontkennen van vaccinatieschade door het LAREB (meldpunt voor vaccinatieschade in ) is te zien in de aflevering van EenVandaag van 14 december 2013. Daarin zien we ouders die onterechte worden beschuldigd van kindermishandeling (het shaken baby syndroom).

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
examen 1558008435

Wauw: Eindexamenleerlingen in quarantaine en offline gehaald ter voorkoming van fraude

recession 2530812 640 400x266

De wereldeconomie: Het is (alweer) wachten op de grote knal