in ,

Verzetsactie van de maand: “Nee!” tegen EU Digitaal Covid-Certificaat

p051292 556558 0

Nu de regering zoveel mogelijk stemmen probeert te vangen door de Nederlandse burger vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen te paaien met ‘versoepelingen’, is het zaak dat we van deze luwte gebruik maken en het verzet intensiveren.

Het allerbelangrijkste doel is nu: complete afschaffing van de QR-code en het voorkomen van verlenging van de ‘European Digital Covid Certificate Regulation’.

Uw hulp is daarbij hard en heel dringend nodig. De Europese Commissie vraagt namelijk om uw mening. Stuur die! Hieronder leest u hoe. Deze oproept galmt inmiddels door de hele EU en er zijn al meer dan 36-duizend reacties binnen.

Laat ook uw stem horen. Al was het de enige actie die u deze maand ondernam: stuur uw bezwaar!

Wat moet ik doen?

U kunt de Europese Commissie op drie manieren benaderen, per e-mail, brief, of via https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

Via deze link kunt u ook de reacties van andere bezwaarmakers lezen.

Lees, voor u reageert, de op de website aangehechte PDF “Voorstel voor een verordening – COM(2022)50 Nederlands” en haal daaruit punten waartegen u bezwaar maakt.

De belangrijkste redenen staan ook hieronder vermeld, onder het kopje “Waarom deze verzetsactie?”.

Ook kunt u ….

Lees verder bij de bron: LNNmedia

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grayscale photo of person holding syringe

Hoe verwijder je grafeenoxide na covid vaccinatie uit je lichaam? UPDATE

rutte vvd afpakken

Omdat u nog geld genoeg heeft: Nieuw ingevoerde WOZ-meetmethode jaagt huishoudens op kosten