in , , ,

VN wil een wereldwijde belasting van 10% voor aanpak coronavirus

via xandernieuws.net

Iedereen die even denkt dat ik overdrijf door dit een wereldwijde staatsgreep te noemen, kent mij niet zo goed. Ik sluit me niet aan bij complottheorieën. Ik vertrouw op gekwalificeerde bronnen – niet op geruchten of vermoedens.

Ik heb gewaarschuwd dat we voor een linkse staatsgreep van grote proporties staan. Ik heb gewaarschuwd dat dit virus vanaf het begin geen echte bedreiging vormde. Het was geen wapen met hulpmiddelen of een lek.

Dit is een opzettelijke verkeerde voorstelling van zaken geweest. Mijn bronnen suggereren dat het bestond in het vorige griepseizoen in .

De en hun Wereldgezondheidsorganisatie zitten ook achter deze staatsgreep. Het dodental is veel lager dan de jaarlijkse griep (ongeveer 10%), maar de pers ondersteunt deze marxistische agenda zo graag.

De journalisten die de bevelen van hun hoofdredacteuren opvolgen, bezegelen hun eigen toekomst en die van hun families en kinderen. Ze gebruikten dit virus omdat er geen vaccin is, maar er zijn tal van onafhankelijke bronnen die zeggen dat het medicijn voor de behandeling van in Frankrijk en elders heeft gewerkt zonder sterfgevallen.

De Verenigde Naties hebben nu een rapport van 26 pagina's opgesteld met een actieplan om de verschillende sociaal-economische effecten van COVID-19 en de VERNIETIGING van de wereldeconomie aan te pakken, die opzettelijk door links is uitgevoerd.

De Verenigde Naties hebben klimaatverandering gebruikt om te proberen een eenheidsregering van één wereld te creëren, maar ze hebben veel te veel weerstand gekregen.

Klimaatverandering is nu dood.

Ze zijn doorgegaan met iets dat hen in staat stelt te dreigen dat mensen ONMIDDELLIJK zullen sterventenzij ze al hun vrijheden opgeven. De agenda van de klimaatverandering was om de te grijpen en effectief te nationaliseren.

Dat doen ze nu door ze virtueel failliet te laten gaan en de staat neemt ze gewoon over. Dit is de regeling waarover in Duitsland zelfs werd gesproken om bedrijven te nationaliseren, omdat ze deze niet kunnen redden.

Lees verder bij de bron: Armstrong Economics


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wauw! Spionagebedrijf NSO: Facebook benaderde ons om onze spyware te gebruiken

Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?