in , ,

VVD wil het Amsterdamse plan om honderden illegalen in alles te gaan voorzien over het hele land uitrollen

geralt / Pixabay

Het eerste jaar wordt de belastingbetaler daar voor 11.5 miljoen voor beroofd en vanaf 2020 jaarlijks tot 13 miljoen volgens de plannen, maar plannen vallen altijd duurder uit en zeker als ze van GroenLinks afkomstig zijn.

Tijdens de opvangperiode hoeft de illegaal niet mee te werken aan terugkeer en krijgt een advocaat op kosten van de belastingbetaler om te kijken of er alsnog gewerkt kan worden aan een verblijfsvergunning. GroenLinks heeft een methode gevonden om de juridische procedures na 20 jaar tijdrekken nog verder te rekken. Meewerken aan ‘perspectief’ hebben ze dat genoemd.

Staatssecretaris Mark Harbers is in zijn nopjes met zoveel creativiteit om de Nederlanders geld en huizen afhandig te maken en wil het plan landelijk uitrollen.

Telegraaf:

GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma noemde het „bijzonder dat een -staatssecretaris dit plan ziet zitten”, maar was vanzelfsprekend blij met de houding van de betreffende staatssecretaris Mark Harbers (VVD). Gisteren sprak hij nog met Groot Wassink over de plannen voor opvang van mensen zonder recht op verblijf (illegaal dus).

„Belangrijkste bespreekpunt was of de Amsterdamse plannen ten aanzien van deze doelgroep konden worden verenigd met het programma van rijk en gemeenten om de LVV’s (landelijke vreemdelingen voorziening) te ontwikkelen

„Conclusie van het overleg was dat wat met de opvang van de doelgroep wil, goed past binnen het landelijke pilot programma om tot de LVV’s te komen. Concreet wil Amsterdam een LVV realiseren met 360 bedden, waarbij in nauwe samenwerking tussen gemeenten, rijk, IND, DT&V, politie en maatschappelijke organisaties wordt gewerkt aan bestendige oplossingen voor het illegaal verblijf van personen”, aldus de woordvoerder van Harbers.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Politiek Is Massaal De Weg Kwijt
2 jaren geleden

Ik weet niet wat er aan de hand is met de politici maar mogelijk dat ze worden gevolgd en gechanteerd of gebrainwashed met electromoganetische straling. Tegenwoordig is de VS daar heel erg ver mee. Dat moet haast wel want anders doe je deze dingen niet. Dan noem je zoiets wanbeleid.
Dat is nog niet zo gek gedacht want het lijkt er op dat de meeste politieke partijen hier last van hebben met uitzondering van de PVV en de FVD.
Hoe dan ook: houd hier rekening als U gaat stemmen !!!!

Je privacyrechten in de praktijk: onterechte opgetrokken drempels door bijvoorbeeld het BKR

Amsterdam gaat moskeeën en andere Islamitische instellingen beveiligen met ingrijpende anti-terreurmaatregelen