in , ,

Waar bereidt de elite zich op voor? Ineenstorting in September?

De Federal Reserve Bank in New York verhuist een groot deel van hun dagelijkse werkzaamheden naar Chicago.

Men wil er zeker van zijn dat wanneer New York wordt getroffen door een “natuurramp” de werkzaamheden ongestoord verder kunnen gaan.

Er gebeuren de laatste weken dingen die er een meer dan duidelijke indicatie van zijn dat de elite iets “groots” verwacht. Zodanig dat er opeens ongekende maatregelen getroffen moeten worden.

Zo werd de afgelopen dagen bekend dat de Federal Reserve Bank in New York een groot deel van hun dagelijkse bezigheden heeft overgeheveld naar Chicago. Omdat men zich bij de FED klaarblijkelijk zorgen maakt over de mogelijke gevolgen van “een natuurramp” in New York.

Dit moet dan wel een heel bijzondere natuurramp zijn waardoor de FED zich zodanig zorgen maakt dat ze in alle haast voor een groot deel New York vaarwel zeggen. Ze hebben een deel van hun personeel overgeheveld naar Chicago en bouwen daar een soort satellietkantoor, voor het geval een natuurramp normale werkzaamheden in New York onmogelijk maakt.

Dit is allemaal heel vreemd want nog nooit is er een natuurramp voorgevallen in de Amerikaanse geschiedenis waardoor de werkzaamheden van de FED in New York voor een langere periode stilgelegd zouden moeten worden.

Dus, waarom zijn ze in dit geval zo heel erg bezorgd? Eigenlijk komt er maar één soort natuurramp voor dit scenario in aanmerking en dat is een tsunami aan de Amerikaanse oostkust.

Maar de plotselinge verhuizing van de FED naar Chicago is niet het enige opmerkelijke feit deze week. Want het Department of Homeland Security (DHS) is op zoek naar 62 miljoen patronen die normaal gesproken worden gebruikt in de AR-15, een semi automatisch wapen. Er wordt driftig gezocht naar bedrijven die deze gigantische hoeveelheden ammunitie kunnen leveren omdat dit volgens de DHS nodig is voor trainingsdoeleinden.

Dat zijn natuurlijk idiote hoeveelheden ammunitie, alleen voor trainingsdoeleinden. Veel mensen vragen zich daarom af wat de werkelijke bedoeling is van deze enorme voorraad ammunitie?

Een andere opmerkelijke gebeurtenis is dat NORAD (North American Aerospace Defend Command) na bijna tien jaar opnieuw wordt ondergebracht in de bunkers onder het zogenaamde Cheyenne Mountain Complex.

Lees verder via Niburu.co.

We bevinden ons wederom in een periode waarbij iedereen jubelt omdat het economisch wat beter lijkt te gaan.

Net zoals dat in 2007 het geval was, voorafgaand aan de van 2008, toen niemand zich kon voorstellen dat er ooit een einde zou komen aan het “gratis” .

We schreven enkele maanden geleden dat er volgens een 3.000 jaar oud mysterie aanwijzingen zijn dat de komende maand september de periode wordt waarin ons financiëel/economisch systeem zoals wij dat kennen in elkaar zal storten.

Een mysterie dat terugvoert naar de tijd van Mozes en wat shemitah heet. Het is een Hebreeuwse uitdrukking en het betekent neerstorten, neervallen, inelkaar storten.

Volgens velen zal er op 25 september 2015 het main event gaan plaatsvinden waar we allemaal voor vrezen of waar we op voorbereid zijn. Deze datum heeft alles met de vierde bloedmaan en de laatste dag van de shemitah te maken.

Een trouwe lezer die er heilig van overtuigd is dat deze ineenstorting in september zal plaatsvinden, stuurt ons het volgende (dank!):

Wederom een geweldig artikel van zerohedge. De schrijver ziet de wereldse gebeurtenissen op de exact dezelfde wijze als ik.

Zoals al vaker aangegeven is alles wat we zien een spel, en de spelers zijn alle grootmachten op deze aarde.

Echter we moeten niet vergeten dat al deze spelers aan dezelfde kant staan. De huidige koude oorlog wordt volledig geregisseerd door alle spelers. Ze doen de burgers geloven dat er een strijd is of gaat komen tussen oost en west.

Niets is minder waar, alles wat we zien gebeuren heeft maar één doel. De totale ineenstorting van het huidige monetaire systeem met alle akelige gevolgen van dien.

Uit alle ellende zal er een nieuw systeem herrijzen die door de burgers wordt omarmd. Dit nieuwe systeem haalt de burgers tenslotte uit de ellende en zal als de oplossing worden gezien door de burgers.

Wat men op dat moment niet zal beseffen is dat dit een verschrikkelijk systeem zal blijken. Honderd procent controle over elke wereldburger en de data wordt nu al verzameld.

Zelfs in de kranten verschijnen nu al berichten dat zelfs mensen die niet zijn aangesloten op , volledig op het worden gevolgd.

Bijna alle mensen hebben totaal niet in de gaten wat er gebeurd, men is zo met hun eigen leventje bezig en hun “toekomst” dat ze totaal niet in de gaten hebben dat het spelletje van de elite bijna wordt afgerond en dat de toekomst er een is waar men in hun stoutste dromen niet aan hadden gedacht.

Ik blijf hameren op de maand september, alle tekenen wijzen naar deze maand.

Lees verder via Niburu.co.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een reeks (zelf)moorden in Oekraïne

Op 21 April 2015 gaan we kapotstuk door asteroïde 2015 HD1 op 0,2 maan afstand met on/zekerheid factor 8