in , , ,

Wauw! Minister De Jonge: ‘Bepaalde regels gelden wellicht langer voor niet-gevaccineerden’

Het is volgens minister De Jonge niet uitgesloten dat mensen die een coronavaccin nemen, straks voordelen hebben ten opzichte van niet-gevaccineerden.

Het moet allemaal nog uitgewerkt worden, maar het ziet ernaar uit dat we gaan discrimineren op basis van inentingen.

Als er straks een coronavaccin is dan laait deze discussie natuurlijk direct op: mag je mensen weigeren of bevoordelen op basis van een ?

We hebben nog geen idee welke nou precies gaan werken en of ze op de langere termijn überhaupt veilig zijn (en ook dan nog voldoende gaan beschermen).

Als daar al risico’s aan zitten, dan is het laatste wat je wil dat mensen vanwege groepsdruk zo’n nemen en zich veilig wanen als ze naar een feestje gaan.

Of wat als er een nieuwe mutatie van het virus opduikt waar het vaccin niet tegen beschermt, bijvoorbeeld?

Hier zullen nog allerlei ethische en morele ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tel ik nog mee?
3 maanden geleden

Het is nog niet zover, maar ik weiger een vaccin. Nooit, ook niet als er meerdere komen. En hoe anderen daarover denken? Ik hoop dat De Jonge de volgende keer bij de verkiezingen niet wint, het CDA niet wint etc. Ik begin me te voelen zoals mijn opa van Joodse afkomst. Wel de oorlog overleefd, honger geleden, maar 2 Nederlandse familie leden zijn toch omgekomen in Auschwitz. Ik noem het medisch fascisme. Ook ben ik er niet zo zeker van dat de komende verkiezingen eerlijk verlopen.

Antwoord aan  Tel ik nog mee?
3 maanden geleden

Ben het met je eens, we gaan naar Naziland 2.0 en het ergste is dat het heel veel mensen het nog niet zien. Maar die groep die het wel ziet begint nu ook toe te nemen. Langzaam begint het bij sommigen toch door te dringen dat we met dit Kabinet en de heersende politiek onze ondergang tegemoet gaan. Feitelijk heeft de burger dit ook gewild want er staat niemand effectief op die zegt nu is het genoeg.

Wilma
3 maanden geleden

De vuile dictator. Eerst een vaccin wordt NIET verplicht en nu, mensen zoals ik, discrimineren als ze een giftige spuit weigeren. Dat ze die troep eerst maar zelf nemen, dan zien we na een jaar wel of het schadelijke gevolgen heeft of niet! Waar gaan we naartoe als zelfs ministers zeggen geen vaccin te nemen en de bevolking verplicht wordt. Neem van mij aan dat de pleuris uit gaat breken en die dictators dan heel snel naar hun schuilhut kunnen vluchten, want de bevolking pikt het niet meer

Rutte CS = NWO = Deep State = EU = NEVER
3 maanden geleden

Hier wordt een heel vreemd spel gespeeld. Deze regering kan onmogelijk worden vertrouwd en het is de hoogste tijd dat de burgers wakker worden en weten wat er werkelijk aan de hand is.

 • De regering geeft de bevolking krijgt geen enkel inzicht in wat gaande is en behandelt de burgers als niet capabel terwijl Rutte CS bekend staat als globalist en aanhanger van de NWO.
 • Het doel van CV was de wereld economie kapot te maken (zodat banken de absolute macht zouden kunnen grijpen) en om via vaccins te kunnen injecteren zodat mensen voleldig gecontroleerd zouden kunnen worden. CV = WWIII.
 • RIVM (= NGO = non governmental organisation) wordt gesponsord door Bill Gates die een patent heeft op het virus en die uitgebreide belangen heeft in bedrijven die vaccins ontwikkelen.
 • Ontwikkelen van vaccin tregen griep lukte in nog geen 10 jaar en is er nog steeds niet en vaccin tegen CV zou slechts 1 jaar duren ??? Testen met CV vaccin waren in meerdere gevallen dodelijk !!!
 • Medici komen in toenemende aantallen naar voren en zeggen dat CV prima te behandelen is met HCQ + Zn. Mensen kunnen zich wapenen tegen CV door vitamine D3 in te nemen.
 • Sterfte onder CV heeft betrekking op ouderen en mensen met onderliggend lijden.
 • De PCR test heeft een nauwkeurigheid van 50 %. Zelfs de uitvinder van deze methode zegt dat deze methode niet mag worden toegepast om CV aan te tonen.
 • Berichten van klokkenluiders circuleren dat stoffen aan het vaccin worden toegevoegd die DNA wijzigen die vruchtbaarheid aantasten of mensen dosiel maken.
 • Het CV virus is erg mild. De sterfte onder patienten die CV hebben opgelopen is 0,05 %. Een dergelijke rechtvaardigt op geen enkele manier de extreme maatregelen als lock down die zijn ingevoerd.
 • Opvallend is dat dat in de VS direct na de berichten van de winst van de democraten dat plotseling ook de CV gekte over was …
 • Het beleid van de regering Rutte past in een reeks van andere besluiten die de NL economie en de cultuur van het land nu of in de toekomst enorm veel schade brengen
 • Steeds meer bevoegdheden worden gedelegeerd naar de EU zonder dat de bevolking daar enige invloed op had.
 • De migratie van grote aantallen ongeschoolde gelukzoekers uit Afrika is exteem schadelijk voor dit land.
 • Het verhaal van CO2 is een sprookje. Er zit slechts 0.04 % CO2 in lucht. En dat terweijl planten zonder CO2 niet kunnen bestaan.
 • Het stikstof verhaal is ook een sprookje verzonnen om boeren te bewegen om te vertrekken en om regelgeving voor auto’s op te kunnen zetten. De burgers worden massaal voorgelogen.

Er is een wereldwijde beweging actief (Nieuwe Wereld Orde) die een wereldregering wil opzetten onderleiding van banken en multinationals vergelijkbaar met de macht structuur als in China en een bevolking als slaven .. Dus een communistische staat waar alles geregeld wordt van bovenaf met computers en AI en mensen zonder bezit en zonder rechten.
Wordt wakker !!!!

Het mag weer wat kosten: Europarlement akkoord met begroting en coronafonds van 2000 miljard

Artsen kraken vuurwerkverbod: ‘Een alcoholverbod, dat werkt pas echt goed’