in , , , ,

Weer een stukje vrijheid ingeperkt, EU: snelheidsbegrenzers verplicht voor alle nieuwe auto’s vanaf 2022

tookapic / Pixabay

Als het aan de ligt worden alle nieuwe auto’s vanaf 2022 uitgerust met elektronica die actief voorkomt dat ze te snel kunnen rijden.

Een groep Europarlementariërs heeft een wetsvoorstel ingediend waarin staat dat alle nieuwe auto’s over drie jaar verplicht worden uitgerust met snelheidsbeperkende technologie, genaamd ‘Intelligent Speed ​​Assist’ (ISA).

De technologie werkt met behulp van een snelheidsherkenningcamera en/of GPS-gekoppelde snelheidslimietgegevens om bestuurders te adviseren over de huidige snelheidslimiet.

De ISA-systemen remmen de auto niet automatisch af, maar beperken simpelweg het motorvermogen, waardoor het voertuig niet voorbij de ter plekke geldende snelheidslimiet komt.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=fascisme=satanisme
1 jaar geleden

Je kunt je afvragen waarom de EU dit doet.
Als de EU dat doet in het belang van burgers dan verwacht je dat men de cijfers op rij zet waaraan mensen overlijden. En als zij dat op rij gezet hebben dan zouden zij er alles aan doen om het aantal mensen dat sterft als gevolg van kanker en hart en vaatziekten te reduceren. Maar daar gebeurt niet …. Helemaal niets. Sterker nog: artsen die bewezen alternatieve behandelwijzen propageren worden uit hun beroepsgroep gezet en als dat niet werkt vermoord.

Om te beginnen moet U echt het idee kwijtraken dat de EU er voor de burgers is.
Dat heeft men U in het begin wijsgemaakt …. maar dat was een leugen.
De EU is opgezet door en voor de elite …
De EU maakt uitsluitend gebruik van mensen. Of beter gezegd: misbruik. Mensen zijn niet meer dan slaven. Daarom hoeven ze ook niet te stemmen. En omdat slaven op zeker moment wel eens wakker kunnen worden moet je die slaven in kooitjes zetten. Welnu: die kooitjes is de EU nu aan het invoeren in de vorm van controle en volgen. Camera’s overal, afvalpas bij afval container, smartphone, camera’s boven wegen, rekening rijden (als dat lukt), smartmeter, afschaffen cash geld, onbeperkte immigatie (om de burgers financieel kapot te maken en ga maar door. Conspiracy? Was het maar zo !!!

Nee, helaas is de werkelijke reden dat EU niets anders wil dan controle over de mensen. Het is de tactiek van de Nieuwe Wereld Orde (want dat is wat de EU in werkelijkheid is) om stukje bij beetje worden vrijheden van burgers in te perken.
Tot dat die graad van beperking zover is ingevoerd dat je als burgers niet meer voor- of achteruit kunt. NIet demonstreren, niet protesteren, niet kiezen … alles, alles wordt gevolgd. Precies zoals dat door Orwell in zijn boek 1984 is beschreven.

Maar dat zou Rutte en Nederland toch zeker tegenhouden …
Helaas moet ik U teleurstellen …. Rutte is een aal in een emmer met snot. U zult hem nooit betrappen op duidelijke uitspraken en op principes. Rutte is een aanhanger van de Nieuwe Wereld Orde. Een landverrader … Iemand die graag Juncker wil opvolgen … En helaas zijn er veel zoals Rutte in de NL regering …
Er zijn er maar weinigen die de rug recht durven houden zoals Baudet en Wilders. Misschien zijn de anderen omgekocht, misschien gechanteerd …

Als U denkt dat het Uw tijd wel zal duren hebt U waarschijnlijk gelijk … Maar de salamitactiek van de EU gaat steeds verder en de kans om de EU te stoppen steeds kleiner. Kijk maar eens naar Brexit.
Maar als U het niet doet voor Uzelf kom dan in actie voor onze kinderen en kleinkinderen. Want zonder hulp nu kan dat wel eens heel erg fout gaan.

NN
1 jaar geleden

……………. DDR

‘Nederland heeft aanzienlijk geprofiteerd van de euro’, is dat zo…?

De ongekozen president van Venezuela vraagt om Amerikaanse “bevrijding” en hulpgoederen blijken spijkers en prikkeldraad