in , , , ,

Weet wat je importeert: Vier ‘vluchtelingen’ vallen willekeurige Duitsers aan en verwonden 12 mensen

future 1546348184
geralt / Pixabay

Vier vluchtelingen uit , en Iran werden gearresteerd na brutale, niet-uitgelokte aanvallen op een tiental mensen in Amberg. Negen mensen in totaal moesten in het worden behandeld voor verwondingen die ze hadden opgelopen tijdens de .

De gearresteerde mannen werden in verschillende gevangenissen geplaatst nadat ze willekeurig twaalf mensen in Amberg hadden aangevallen. De vier daders zijn 17 tot 19 jaar oud.

Volgens tabloid Bild begon de orgie van geweld op zaterdag om 18.30 uur. Op het station schopte een van de vluchtelingen Nino M. (slechts 13) zonder enige reden in de maag en raakte toen Marco S. (29, tuinarchitect) in het gezicht.

Een getuige vertelt de pers:
“Ze noemden een van ons een ‘neger' en vielen meteen aan. We wilden wegrennen, maar ze haalden ons in bij het stoplicht. Er waren minstens zes mensen. Drie van mijn vrienden werden geslagen, ik werd geslagen en geschopt. “

In totaal werden negen mensen naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht en een man die probeerde de slachtoffers te helpen, werd ook geslagen.

De aanvallers waren in staat eerst te vluchten maar zaterdagnacht gearresteerd. Ze worden beschuldigd van zware mishandeling.

Jörg Meuthen, de spreker voor het rechtse alternatief voor reageerde op : “Negen willekeurige slachtoffers van deze” vluchtelingen “moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Dus dit is hoe men nu “in Duitsland” asiel aanvraagt. “

Merkel heeft dit of de vele andere misdaden gepleegd door vluchtelingen niet aangepakt vanwege haar open grensbeleid, in haar nieuwjaarsadres en in plaats daarvan de Duitsers opgeroepen toleranter te zijn.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
busted 1546279409

Democraat verklaard dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door eigen partij gefinancierd door LinkedIn oprichter

shisha 1546348848

Hamburg: Brandweer moet bij reddingsactie met machinepistolen beschermd worden tegen shisha-rokers