in , , , ,

Weet wat je importeert: Vier ‘vluchtelingen’ vallen willekeurige Duitsers aan en verwonden 12 mensen

geralt / Pixabay

Vier vluchtelingen uit Afghanistan, en Iran werden gearresteerd na brutale, niet-uitgelokte aanvallen op een tiental mensen in Amberg. Negen mensen in totaal moesten in het ziekenhuis worden behandeld voor verwondingen die ze hadden opgelopen tijdens de .

De gearresteerde mannen werden in verschillende gevangenissen geplaatst nadat ze willekeurig twaalf mensen in Amberg hadden aangevallen. De vier daders zijn 17 tot 19 jaar oud.

Volgens tabloid Bild begon de orgie van geweld op zaterdag om 18.30 uur. Op het station schopte een van de vluchtelingen Nino M. (slechts 13) zonder enige reden in de maag en raakte toen Marco S. (29, tuinarchitect) in het gezicht.

Een getuige vertelt de pers:
“Ze noemden een van ons een ‘neger’ en vielen meteen aan. We wilden wegrennen, maar ze haalden ons in bij het stoplicht. Er waren minstens zes mensen. Drie van mijn vrienden werden geslagen, ik werd geslagen en geschopt. “

In totaal werden negen mensen naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht en een man die probeerde de slachtoffers te helpen, werd ook geslagen.

De aanvallers waren in staat eerst te vluchten maar zaterdagnacht gearresteerd. Ze worden beschuldigd van zware mishandeling.

Jörg Meuthen, de spreker voor het rechtse alternatief voor reageerde op Facebook: “Negen willekeurige slachtoffers van deze” vluchtelingen “moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Dus dit is hoe men nu “in Duitsland” asiel aanvraagt. “

heeft dit of de vele andere misdaden gepleegd door vluchtelingen niet aangepakt vanwege haar open grensbeleid, in haar nieuwjaarsadres en in plaats daarvan de Duitsers opgeroepen toleranter te zijn.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Merkel=Illuminati=NWO=NEVER
2 jaren geleden

Merker heeft nu openlijk aangegeven voor de NWO te zijn. Welnu dan is duidelijk hoe de vlag er bij staat: de vluchtelingen zijn nodig zijn om giga chaos en finciele problemen te veroorzaken. Dit is niets minder dan landverraad op het hoogste niveau. Aftreden van Merkel is echt niet genoeg. Deze vrouw moet zo snel mogelijk worden aangeklaagd en berecht in Duitsland. Het is aan de Duitse bevolking om in opstand te komen en zo snel mogelijk deze niet-vluchtelingen weer terug te brengen naar de plek waar ze vandaan komen. Daarvoor behoeven de Duitesrs zich niet te schamen …. als ze weten hoe en door wie WWI en WWII zijn ontstaan en dat de holocaust heel anders is geweest dan mensen is verteld.

2 jaren geleden

Helaas blijven velen gehersenspoelden jongeren kraaien dat het nog bést meevalt.

Democraat verklaard dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door eigen partij gefinancierd door LinkedIn oprichter

Hamburg: Brandweer moet bij reddingsactie met machinepistolen beschermd worden tegen shisha-rokers