in

Welterusten Nederland

bd018e278b854c3e08757ef6 640 nieuws1

Het nieuws wat geen nieuws is maar .

[1]

Op de luchthaven van verongelukt een privé zakenjet met aan boord de Franse CEO van het Total olieconcern De Margerie. In de politiek en de grootzakelijk financiële wereld gebeuren echter geen ongelukken, maar is er sprake van gerichte executies. De baas van Total deed een aantal weken geleden de uitspraak dat “olietransacties niet noodzakelijkerwijs met petrodollars behoefden te worden afgewikkeld”. President zal zich rot geschrokken zijn. Want ook hij propageert het uitschakelen van de petrodollar en het ongeluk onder zijn ogen moet bij hem en de andere BRICS landen zeer zeker een alarm hebben doen afgaan. ‘s Mans opvolger zal een warm voorstander van de US Dollar blijken te zijn, zo is onze inschatting.

Het vliegtuig kwam in botsing met een sneeuwploeg, bestuurd  door een straalbezopen chauffeur, natuurlijk…… Er zijn nog vier medewerkers gearresteerd, die misschien iets te veel weten.

[2]

In lukt het premier Harper maar niet om er wapenwetten door te drukken. Canadezen willen geen afstand doen van hun recht handvuurwapens te bezitten. Tijd voor een aanslag, zoals ook de Amerikanen regelmatig meemaken en inmiddels wel aan zijn gewend. Vrijwel iedere aanslag wordt binnen enkele uren afgedaan als een amateuristisch opgezette overheidsactie, waar doorgaans meer camera's bij aanwezig zijn dan politiefunctionarissen. Na de “moord” op een Canadese reservist door een jihadist, die vervolgens tot IN het parlementsgebouw werd achtervolgd, sprak premier Harper de historische woorden: “I will take every necessary step to protect Canadians, our democracy and values”. Iedere westerse zetbaas spreekt deze holle frasen uit na de zoveelste “aanval” op onze waarden. ALLE kranten hebben het over agressie van “the Islamic State” jegens het vredelievende Canada, Ottawa siddert, Nederland is waakzaam, de wereld wordt een compleet trauma aangepraat door een waardeloos georganiseerde “aanslag” in het Canadese parlementsgebouw.

 

We zullen aftellen hoe snel dat Canadese wapenwetje door het onwillige parlement zal worden gejast. Uiteindelijk is er niet voor niets IN het parlement met losse flodders geschoten, nietwaar. Als dat niet meer helpt….

[3]

Op de dag dat de Koerden het moordende uitschot van het ISIS kalifaat de stad Kobane uit hadden geschoten, kwam de toezegging van de Verenigde Staten, dat er wapens en hulpmateriaal zouden worden geleverd aan de Koerden. Precies een dag later zegde toe, dat Turkse ziekenhuizen in het grensgebied ook voor gewonde Koerden zullen worden open gesteld.  Vervolgens horen we een dag niets, waarna de Iraanse pers melding maakt van wapendroppings uit Amerikaanse vliegtuigen boven het door ISIS gecontroleerde gebied. Gewonde Koerden worden door de Turken aan de grens tegen gehouden, terwijl de deuren van de ziekenhuizen wijd open staan, natuurlijk…..

Turkije steunt het ISIS kalifaat, evenals Amerika. U doet er beter aan geen woord te geloven van wat er in de media over u heen wordt gekotst.

[4]

Vlucht MH-17 wordt kundig buiten het nieuws gehouden door de ontwikkelingen in de wereld. De Ebola® uitbraak is al uitgewerkt qua angstpsychose, gezien de talrijke ontmaskeringen van de machten die erachter zitten. Een “nabestaande” is op de crash-site geweest en heeft verslag gedaan van wat hij daar heeft gezien. Door vooral veel DNA achter te laten op puntgave onderdelen van de wrakstukken, heeft hij zeker gesteld dat “zijn nichtje” binnenkort zal worden geïdentificeerd. Niemand die zich verder zorgen maakt over de “nabestaanden” die zich hebben neergelegd bij het feit, dat hun geliefden spoorloos zijn, nog niet zijn geïdentificeerd. De “nabestaande” is door de rebellen geen strobreed in de weg gelegd, maar doet de veelzeggende uitspraak, dat hij vol begrip is over het feit, dat “de regering” zo angstig doet over het onderzoeken van het plaats delict.  Iedere normale nabestaande die een dergelijke stunt uithaalt, zou echter “de regering” hard aanpakken en keihard de waarheid vertellen: collaboreren met een nazi-junta en medeplichtig aan massa-moord.

Wie heeft zijn reisje betaald?

[5]

De WHO is de luxe loopjongen van Big Pharma. Het is bekend dat de Wereld Organisatie  (WHO) momenteel voor maar liefst 75% wordt gefinancierd door de farmaceutische , met name de Amerikaanse. Gevolg daarvan is, dat bij het uitbreken van de zoveelste nep-pandemie, consequent een Amerikaans “geneesmiddel” wordt voorgeschreven. Big Pharma kent dezelfde controlerende (groot)aandeelhouders als Big Oil, Big Media en Big Finance.

In de komen we whisky-kenner en dierenarts Ab Osterhaus ook weer tegen, van wie wordt gezegd, dat hij zich riant laat betalen door de farmaceutische industrie via de Erasmus Universiteit.

Tot zover “het nieuws”.

Het wordt eigenlijk iedere dag gemakkelijker om het binnen luttele uren kapot te redeneren.

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3108965331 3c57daa10c cash gone1

Handig zo’n cashloze samenleving: Betalingen Apple Pay-gebruikers dubbel in rekening gebracht

6161642791 66facce138 UWV1

Islamofiele UWV meet met 2 maten, uitkering voor jihadisten die “solliciteren” in Syrië